Zpravodajství Brno

Královo Pole dokázalo zastavit vítěznou šňůru lídra z Plzně

Velikost textu:

Brno - V předehrávce 14. kola házenkářské extraligy dokázali hráči Králova Pole zastavit vítěznou šňůru lídra soutěže, když s Plzní na domácí palubovce remizovali 20:20. Brňané tak na plný bodový zisk čekají už šest utkání.

Proti Plzni se Brnu letos daří
Proti Plzni se Brnu letos daří
Otevřít galerii
  • Proti Plzni se Brnu letos daří zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Brno nezvítězilo už v šesti zápasech zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Michal Dostalík byl nejlepším střelcem domácích zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Brněnští fanoušci tým podporují celou sezónu zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg

Plzeň přijela na jih Moravy se skvělou bilancí pěti vítězství v řadě, a hlavně s touhou po odplatě za vysokou porážku, kdy v září Brnu na vlastní palubovce podlehla o sedm branek. V prvním poločase dominovaly u obou celků tvrdé obrany, a tak po třiceti minutách hry svítilo na tabuli překvapivě nízké skóre 7:7. "V první půli byla ta hra strašně rozkouskovaná, Plzeň i my jsme dělali technické chyby a nedokázali jsme proměňovat šance," řekl k úvodu pivot Králova Pole Michal Dostalík.

přehrát video
Rozhovor s Romanem Bečvářem a Michalem Dostalíkem

S výrazně lepší střeleckou muškou do druhé půle nastoupil plzeňský Roman Bečvář, který brankáře Bavlnku prostřelil hned sedmkrát. Královo Pole má ale ve svém středu zkušeného pivota Dostalíka, který s osmi brankami dokázal českého reprezentanta ještě překonat a přispěl k tomu, že Brno už potřetí v řadě vyválčilo bod, tentokrát za remízu 20:20. "Pro nás je každá remíza ztrátou. Myslím si, že jsme byli lepší. Zasloužili jsme si vyhrát," neskrýval po utkání zklamání nejlepší střelec Plzně Roman Bečvář.

 

 

 

 


      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.