Když jednoho dne vstoupíte do svého domu, kde běhá nahý milenec vaší ženy a vy jste zrovna dostal padáka, možná je třeba začít znovu! Francouzská komedie.
Hrají: R. Giraud, C. Célariéová, M. Mayová, M. Galabru, J. Francois, J. Maillanová, G. Rinaldi, M.-A. Chazelová a další. Režie: Georges Lautner.

Gérardova kariéra se až do určitého okamžiku docela slibně vyvíjela. Stačila jedna nepovedená reklama, rozchod se společníkem a Gérardovi se zhroutil profesionální svět. Ještě, že má alespoň zázemí v podobě atraktivní ženy a dospívající dcery. Nechce se mu věřit, co mu vykládají policisté na prahu jeho vlastního domu - to přece není možné, že by jeho dcera distribuovala drogy. Pozve tedy muže zákona dál a to, co vidí všichni tři, rozesměje každého, jen ne manžela. A Gérardovi se začíná hroutit nejenom kariéra...

V hlavní roli francouzské komedie Prostopášný život Gérarda Floqua uvidíme populárního francouzského komediálního herce Rolanda Girauda, nezapomenutelného svobodného mládence z komedie - Tři muži a nemluvně.

Napište nám