21 minut

3/12 Strašáci od A až do Zelí

Část: Ovocný crumble s řeckým jogurtem

Obsah dílu

Batolata a alergie, to je velké téma. A v Menu pro Emu se přitom ještě naučíte uvařit skvělá jídla, vhodná pro kojící mámy i zmlsané jazýčky hladových tátů

Části dílu

01:10
Pečené kuře s příslušenstvím
    Mám to vychytaný
    06:04
    Dětská fyzioterapeutka Markéta Škudrnová
      09:06
      Grilled chicken sandwich
        Bleskovky
        11:47
        Martin Písařík
          Host do domu
          14:00
          Ovocný crumble s řeckým jogurtem
            Recept s razítkem
            Přehrát celé video
            Stopáž20 minut
            Další díl
            4/12 Na váhu!

            Přehled dílů

            12 dostupných
            Stopáž20 minut

            1/12 Koko má Emu

            Cuketové lasagne — Ricottové knedlíčky — Tereza Kostková — Grilovaný roastbeef

            7. 4. 2020 na ČT1
            Stopáž20 minut

            2/12 Šest neděl vzhůru (nohama)

            Posilující hovězí vývar — Laktační poradkyně Kateřina Hynová — Domácí sýr labneh s glazovanými mrkvičkami — Linda Rybová — Medový losos na zelenině z jednoho pekáče

            14. 4. 2020 na ČT1
            Stopáž21 minut

            3/12 Strašáci od A až do Zelí

            Pečené kuře s příslušenstvím — Dětská fyzioterapeutka Markéta Škudrnová — Grilled chicken sandwich — Martin Písařík — Ovocný crumble s řeckým jogurtem

            21. 4. 2020 na ČT1
            Stopáž20 minut

            4/12 Na váhu!

            Hubneme s Vendy — Silově-kondiční trenér Patrik Skřížala — Křupavá vejce míchaná s avokádem a mozzarellou — Lucie Černá — Krůtí roláda s bylinkami a hráškem

            28. 4. 2020 na ČT1
            Stopáž21 minut

            5/12 Ema má mísu

            Specialista na dětskou výživu Jan Boženský — Kašule a dýňová svíčková — Miska poke s lososem a miso — Iva Bendová — Odlehčené tiramisu

            5. 5. 2020 na ČT1
            Stopáž21 minut

            6/12 Šplouchání na maják

            Maso vařené metodou sous-vide (I.) — Maso vařené metodou sous-vide (II.) — Psychoterapeutka Jana Tamchynová — Toskánské mušle à la Koko — Ivana Jirešová — Bezlepkové brownies s borůvkami

            12. 5. 2020 na ČT1
            Stopáž20 minut

            7/12 Upouštění páry (pro páry) nebo (v páru)

            Bleskové vejce benedikt — Sexuoložka Laura Janáčková — Kuře na paprice — Jiří Hilgart — Dim sum knedlíčky vařené v páře

            19. 5. 2020 na ČT1
            Stopáž21 minut

            8/12 Ema jí maso

            Primář dětského oddělení Jan Boženský — Maso pro malé i velké — Obložený hummus z červené čočky — Dasha — Pan božský steak

            26. 5. 2020 na ČT1
            Stopáž20 minut

            9/12 Volání divočiny

            Srnčí na houbách s kroupami — Psychoterapeutka Šárka Vaňková — Skotská vejce — Adéla Gondíková — Nejlepší grilovačka

            2. 6. 2020 na ČT1
            Stopáž21 minut

            10/12 Máme toho plné zoubky

            Lívance naslano — Dětská zubařka Jana Vašáková — Salát cobb — Jitka Ježková — Super domácí zmrzka

            9. 6. 2020 na ČT1

            Napište nám