27 minut

Krůta

Část: Divoký králík

Obsah dílu

Krocani a krůty prý mají devatero druhů masa. Připravíme si je po staročesku, s bramborovými plackami, jablky a hruškami.

Části dílu

00:00
Úvod
    01:40
    Pečená krůtí stehna
      05:50
      Chov krůt
        10:23
        Devatero druhů masa
          17:08
          Česká husa chocholatá
            20:07
            Divoký králík
              23:32
              Krůtí ovar
                Přehrát celé video

                Recepty

                Stopáž27 minut
                Další díl
                Kameníci, tesaři

                Přehled dílů

                210 dostupných
                Stopáž26 minut

                Bylinky na zimu

                II. řada

                Úvod — Lahodný ranní čaj — Co jíst v zimě — Hrstková polévka — Babiččina bylinková zahrádka — Zázvorový čaj — Vůně koření — Svařené víno — Rozloučení a pozvánka ke třetí řadě

                16. 7. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Drogerie, kosmetika

                II. řada

                Úvod — Historie lékárnictví a drogistiky — Z drogistického receptáře — Lógr z kafe — Jak vycídit kotlík — Domácí kosmetická mast — Všichni musí být v pyžamu — Segedín

                10. 7. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Plavci a vory

                II. řada

                Úvod — Vzpomínky našeho nejstaršího voraře — Předák, veslo, šrek — Pečený pstruh — Plavecká řemesla — Sjedeme šlajsnu

                9. 7. 2022 na ČT3
                Stopáž26 minut

                Víno

                II. řada

                Úvod — Litoměřicko — Morava, Moravěnka — Vepřová panenka na víně — Malá vinice — Aj tedy vzhůru, pijme již!

                3. 7. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Zedníci, tkalci

                II. řada

                Úvod — Žinylková šála od pana Fidlera — Pilníkářská dílna — Vepřový bůček na vandr — Hlína, kámen, cihly — Mistr zednický

                2. 7. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Jablko

                II. řada

                Úvod — Moštování — Jablko ve zvycích — Jabloňový sad — Jedno jablko denně pro zdraví a krásu — Jablečné řezy — Ptačí pomocníci

                26. 6. 2022 na ČT3
                Stopáž26 minut

                Krajina

                II. řada

                Úvod — Krušné hory — Domácí polévková konzerva — Michalův statek — Studánky a prameny — Mrkvový kompot s bílým vínem — Putování s ovčím stádem

                25. 6. 2022 na ČT3
                Stopáž26 minut

                Zelenina

                II. řada

                Úvod — Biofarma — Cibule, česnek — Okurková omáčka — Rajčata — Šopský salát — Péče o půdu — Tip pro zahrádkáře — Sekaná s červenou řepou

                19. 6. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Kameníci, tesaři

                II. řada

                Úvod — Žulový lom — Škubánky z Vysočiny — Jak se dělá šindel — Kameníci — Nadívané holoubě — Jak se láme kámen

                18. 6. 2022 na ČT3
                Stopáž27 minut

                Krůta

                II. řada

                Úvod — Pečená krůtí stehna — Chov krůt — Devatero druhů masa — Česká husa chocholatá — Divoký králík — Krůtí ovar

                12. 6. 2022 na ČT3

                Napište nám