Soutěž

» Pravidla soutěže

Výherce minulé soutěže

Otázka z 6. prosince 2023

Ptali jsme se vás, kde zakončili Manu a Matěj letošní putování. Správná odpověď byla B), v Trentu. Balíček produktů Idilia Foods získávají Ladislav Štěpbička z Karlových Varů, Jaroslava Eckartová z Prahy, Slávka Hlaváčová z Chomutova, Marie Homolová z Opavy a Jaroslav Balaš z Písku.

Otázka z 29. listopadu 2023

Ptali jsme se, které místo Manu a Matěj v aktuálním dílu navštívili. Správná odpověď byla A), raketovou základnu. Balíček produktů Idilia Foods získávají Tome Frankič z Prahy, Jan Kőnigsmark z Prahy, Martin Kupka z Hlučína, Zdeněk Kysilka z Českých Heřmanic a Karel Červeňanský z Městce Králové.

Otázka z 22. listopadu 2023

Ptali jsme se, který sport Manu a Matěj v aktuálním díle vyzkoušeli. Správná odpověď byla B), jízdu se psím spřežením. Balíček produktů Idilia Foods získávají Ludmila Švecová z Kostelce na Hané, Ladislav Ošlejšek z Prostějova, Tomáš Kučera z Oseka, Petr Hradil z Bystřice pod Hostýnem a Vlasta Tarabová z Dobřejovic.

Otázka z 15. listopadu 2023

Ptali jsme se, z čeho se dělá caffe d'orzo. Správná odpověď byla A), z ječmene. Balíček produktů Idilia Foods získávají Irena Dolejšová ze Sulic-Nechánic, Marie Baťhová z Prahy, Monika Sivulková z Prahy, Taťjana Václavková z Žatce a Jiří Kadlec z Prahy.