Těstoviny
Spaghetti di Gragnano con pomodorini del Piennolo del Vesuvio
![](http://img.ceskatelevize.cz/ivysilani/indexes/photos/crop/219/219544160400009/807556.jpg?1607627705)
![](http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/11805410130/foto09/recepty/m_9127.jpg?1607623459)
Špagety s rajčátky Piennolo del Vesuvio
400 g těstovin
400 g rajčátek Piennolo
3 stroužky česneku
Čerstvá bazalka
Olivový olej extra vergine
sůl
strouhaný parmazán
Na pánev s rozehřátým olivovým olejem a celými stroužky česneku přidáme rajčátka pokrájená na čtvrtky a dusíme do změknutí. V závěru přidáme čerstvou bazalku. Špagety uvaříme v osolené vodě „alla dente“ a následně přidáme do pánve s rajčátky. Česneky vyndáme. Posypeme strouhaným parmazánem a servírujeme.
Ohodnoťte tento recept:
18 hlasů