Ryby a mořské plody
Marinované krevety Viola s majonézou
![](http://img.ceskatelevize.cz/ivysilani/indexes/photos/crop/217/217522160600006/648739.jpg?1539015714)
![](http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/11805410130/foto09/recepty/m_7591.jpg?1539034143)
4 porce
800 g vyčištěných krevet Viola
olej extra virgine
citron
nepatrně soli
Lehce spařené očištěné krevety se kvůli šoku dají do vody s ledem. Namáčejí se do majonézy.
Majonéza
200 ml arašidového oleje na jedno vejce
1 vejce
1 žloutek
citron
10 lístků bazalky
Marinované krevety Viola
800 g vyčištěných krevet Viola
citron
sůl
pepř
Vyčištěné krevety Viola pokapeme citronem. Přidáme pepř, sůl a trochu citronové kůry.
Ohodnoťte tento recept:
1 hlasů