Maso

Hamburger s hovězím fassona

1 hamburger

120 g mletého hovězího (ideálně fassona)
foccacia
olej
sůl
pepř
dva plátky červené cibule
40 g sýru tomino – kravského
dva plátky rajčete
jeden list salátu
jedna lžíce tapenády

Tapenáda

polosušená datlová rajčata
ančovičky
kapary
česnek
olej
sůl
pepř

Mleté hovězí maso (fassona) na oleji zprudka opečeme.

Cibuli nakrájíme na silnější kolečka a po mase také na pánvi opečeme. Podélně rozkrojený sýr tomino necháme na pánvi rozehřát kůrkou dolů. Podélně rozkrojenou foccaciou vytřeme pánev, na které se peklo maso a cibule. Na půlku rozkrojené foccacii naskládáme maso a rajčata. Přidáme lžičku tapenády, cibuli, sýr a list salátu. Přiklopíme druhou půlkou foccacii.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl