43 minut

4. září 2009

Část: Vladimír Hujer

Obsah dílu

Bořek Šípek — Ivana Jirešová — Vladimír Hujer

Části dílu

00:30
Úvod
    05:00
    Bořek Šípek
      Světoznámý architekt, designér, profesor a vášnivý kuchař Bořek Šípek pracuje na architektonických projektech po celém světě a žije v neustálých přesunech v místech i časech. Jaká byla jeho životní cesta po emigraci z Československa v roce 1969 a proč se mu líbí v Šanghaji víc než v New Yorku? Jana Krause také zajímalo, jak vzpomíná na práci hradního architekta a co ho inspirovalo při návrhu jedné z jeho nejslavnějších židlí.
      20:45
      Ivana Jirešová
        Ivana Jirešová vystudovala hereckou konzervatoř a své první angažmá dostala v divadle v Liberci. Po příchodu do Prahy začala pracovat jako redaktorka módního časopisu, ale k divadlu se stejně postupně vrátila. Je čerstvě vdaná a proto chtěl Jan Kraus zjistit, jak pečuje o harmonické manželství. V poslední době se Ivana snaží vyniknout jako zpěvačka a zazpívala i divákům pořadu.
        31:59
        Vladimír Hujer
          Vladimír Hujer pracuje v oblati IT a velmi zajímavý je i jeho další obor podnikání. Pořádá kurzy, zatím pouze pro muže, jak úspěšně svést ženu. Jde o velmi propracovaný systém školení, který má podle pana Hujera vysoký stupeň úspěšnosti. Jana Krause zajímaly konkrétní pravidla úspěšného zvládnutí této dovednosti.
          Přehrát celé video
          Stopáž40 minut
          Další díl
          11. září 2009

          Napište nám