43 minut

30. listopadu 2007

Část: Jitka Zelenková

Obsah dílu

Jitka Zelenková — Tomáš Klvaňa — Zuzana Svobodová

Části dílu

04:31
Jitka Zelenková
    Zpěvačka Jitka Zelenková je stále stejně okouzlující a zdá se, že nestárne. Potvrdily to i téměř třicet let staré záznamy jejích koncertních vystoupení, které si pro ni Jan Kraus připravil jako překvapení. Svou pěveckou dráhu začala v roce 1967 v Poděbradech a po celou svou kariéru se potýkala s výtkou, že její písně jsou příliš pomalé a smutné. Jednu z nich zazpívala i během natáčení a nelze než konstatovat, že melancholické melodie její barvě hlasu velmi sluší.
    24:50
    Tomáš Klvaňa
      Tomáš Klvaňa přezdívaný „pan Radar“ má nelehký úkol přesvědčit českou veřejnost o správnosti umístění radaru na našem území. Získat na svou stranu a vysvětlit to pouze jednomu člověku by mělo být jednodušší, ovšem tím jednotlivcem by nesměl být Jan Kraus. Zajímaly ho veškeré podrobnosti, a tak by mohl být jejich rozhovor pro diváky velmi poučný.
      33:34
      Zuzana Svobodová
        Mistryně světa Zuzana Svobodová působí na první pohled velmi křehce, ale nenechte se mýlit. Svůj titul získala v disciplíně zvané armwrestling – česky řečeno v páce. Myslíte si, že Jan Kraus mohl odolat této jedinečné příležitosti změřit si síly s juniorskou mistryní světa? Pokud vás zajímá, kdo vyhrál, nenechte si ujít další díl pořadu Uvolněte se, prosím.
        Přehrát celé video
        Stopáž43 minut
        Další díl
        7. prosince 2007

        Napište nám