38 minut

22. prosince 2006

Část: Martin Klásek

Obsah dílu

Pavel Ploc — Regina Holásková — Hurvínek s Martinem Kláskem

Části dílu

03:24
Pavel Ploc
    Pavel Ploc patří k našim úspěšným skokanům na lyžích nebo spíš letcům na lyžích. Tento rozdíl mezi dřívějšími skoky a současnými lety velmi zajímá Jana Krause, včetně způsobu držení těla, které dnes s nohama do véčka připomíná spíše siluetu rogala. Pozvání na můstek Jan Kraus odmítne, zvláště po ukázce Plocova pádu z roku 1985, který v Harrachově zachytila kamera. Mluvit budou i o současné práci, o tom proč chce sportovec dělat politiku a co mu to přináší.
    19:36
    Martin Klásek
      Další host Martin Klásek přijde samozřejmě s Hurvínkem, kterého vodí stejně jako loutku Spejbla. Netuší, že tu bude mít konkurenci v podobě Honzíka, loutky, kterou dostal Jan Kraus. Kluci na sebe trochu prskají a my se během natáčení dozvíme podrobnosti třeba o vzniku Hurvínkova jména, které už dostal i jeden asteroid na obloze.
      31:50
      Regina Holásková
        Do třetice přijde ve vánočním kostýmu Regina Holásková, poněkud kontroverzní postava z reality show VyVolení. Pochlubí se novým bytečkem, probere s moderátorem způsob vydělávání peněz a prozradí, jak plánuje svůj život v nejbližší době.
        Přehrát celé video
        Stopáž40 minut
        Další díl
        29. prosince 2006

        Napište nám