Různé

Burger s trhaným vepřovým masem a červeným salátem Coleslaw

4 porce

Burger

500 g trhaného vepřového masa (první část masa – první dnešní recept)
4 burgerové housky
1 menší majonéza smíchaná s 1 lžící hořčice - na potření opečených housek
8 plátků anglické slaniny - opečeme z obou stran

Housky opečeme ze všech stran a na spodní část namažeme majonézu. Ideálně v tvarovátku naneseme část salátu Coleslaw, ohřáté trhané vepřové maso, opečené 2 plátky slaniny, znovu přidáme majonézu a přiklopíme druhou částí housky.

Červený salát Coleslaw

1 menší hlávka červeného zelí
1 menší celer
2 mrkve
1 větší cibule
Ocet
Cukr
Sůl

Vše nakrouhat a smíchat. Potom přidáme podle chuti - ocet, cukr, sůl. Necháme odležet v lednici, odstraníme přebytečnou šťávu a přidáme aspoň 30 % smetanu. Vše ještě důkladně promícháme a můžeme podávat.

Další recepty Celý díl