Fazolové brownies

Těsto
300 g červených fazolí (vařených či z konzervy)
3 lžíce medu (cca 90 g)
70 g kakaa
3 vejce
3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů
50 g pohankové mouky
100 ml mandlového mléka
Na ozdobení
čokoládová poleva (čokoláda 70 %, 1 lžíce kokosového tuku)
nasekané ořechy (či plátky mandlí)nebo
domácí marmeláda
nasekané ořechy
Fazole propláchneme od nálevu, dáme do sekáčku společně s vejci a rozmixujeme.
Přidáme ostatní ingredience - med, kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně promícháme.
Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 15 minut.
Po vychladnutí vršek potřeme rozpuštěnou čokoládou s kokosovým olejem a posypeme nasekanými ořechy.
Po ztuhnutí čokolády vypichujeme vykrajovátky různé tvary.