28 minut

20. března 2006

Část: Co dělají poslanci v pondělí?

Obsah dílu

Poslední sbohem Slobodanu Miloševičovi — Výhodné smlouvy agentů stavebních spořitelen — Co dělají poslanci v pondělí?

Části dílu

00:57
Poslední sbohem Slobodanu Miloševičovi
    Byl to první prezident, který se za své zločiny musel zpovídat před mezinárodním tribunálem v Haagu. Obžaloba měla 66 bodů včetně takových jako je genocida nebo zločiny proti lidskosti. Přesto je pro spoustu lidí ve své vlasti hrdinou, kterému smrt v holandském vězení dodala nimbus mučedníka. Desítky možná stovky tisíc se jich koncem týdne sešlo nejen v Bělehradě, ale i v jeho rodném městě Požarevac, aby mu daly poslední sbohem. Byla u toho i Andrea Máslová.
    07:54
    Výhodné smlouvy agentů stavebních spořitelen
      Každý druhý Čech spoří v některé ze šesti stavebních spořitelen. Je to totiž nejvýhodnější forma ukládání peněz. Ale někteří agenti peněžních ústavů přišli na to, jak lidi o výhody stavebního spoření připravit. Jaké "fígle" používají agenti stavebních spořitelen, pro Vás natočil David Havlík.
      18:20
      Co dělají poslanci v pondělí?
        Taky nemáte rádi pondělky? Staňte se poslanci. Pak bude záležet jen na vás, jestli budete pracovat nebo ne. Každé pondělí je totiž poslanecký den. Žádný zákon ani předpis poslanci neukládá, co má první den po víkendu dělat. Může dělat cokoliv, a nemusí dělat nic. Reportér Filip Černý zjišťovali, jestli mohou voliči své poslance zastihnout v jejich kancelářích, na které jim přispívají ze svých daní.
        Přehrát celé video
        Stopáž28 minut
        Další díl
        27. března 2006

        Reportéři ČT na sociálních sítích

        Napište nám