Přehled dílů
1/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Výchozím bodem cesty po Srbsku a jeho kuchyni je Bělehrad. Navštívíme také české vesnice v tzv. Srbském Banátu, kde žijí potomci českých přistěhovalců.
2/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Ttradiční srbský nástroj gusle, srbské Národní divadlo, hřebčín Kelebias a večeře v nočním Bělehradu
3/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Slovenská dědiny Kovačice, malíři Štefan Marga a Desanka Petrov Morar, palačinky po srbsku a hudebník Miloš Nikolič
4/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Pěstování červené papriky a výroba ajvaru v Crvenom Selu, přírodní památka Ďáblovo město, bělehradská mešita Barjakli Džamija, výstava malířky Mileny Mijovič Durutovič a muzeum Nikoly Tesly
5/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Chov osla balkánského a sýry z oslího mléka, malíř Vojkan Morar, mlékárenská škola a vinařství v Krněvě
6/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Víno a léčivé byliny z pouštní rezervace Keliblatska Peščara, menu z Leskovače, malíř Slobodan Ivanovič, Fruška Gora a výroba medu, pálenka z pravoslavného kláštera Magri
7/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně srbské kuchyně
Vinařství ve Sremské Karlovici a cukrářské výrobky z vína, výrobna tradičních koberců v Subotici, malířka a autorka kuchařky Daniela K omatovič