1/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Obsah dílu
Královský palác v Knóssu, opunciová pole a rybí speciality
Recepty
Přehled dílů
4/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Soutěska sv. Antonína, karob a taverna na vrcholu hory
3/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Speciality u jezera Kurnas, lidové básnictví a krétské nože
2/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Sladkosti podle receptů starých tisíce let, klášterní kuchyně a město Chania
1/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Královský palác v Knóssu, opunciová pole a rybí speciality
9/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Velikonoce, křty a svatby
8/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Rybí carpaccio, aloe vera a slavní přistěhovalci
7/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Olivy, avokádo a pečená zelenina
6/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Národní botanický park, muzeum malíře El Greca a vejce se smetanou
5/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Speciality z tržnice i luxusního hotelu, námořní muzeum ve městě Chania a taverna s ekologickým hospodářstvím