23 minut

18. ledna 2016

Část: Pohřešovaný mladý muž

Obsah dílu

Vražda v Újezdě — Pohřešovaný mladý muž — Jménem zákona mi polibte... — Hledaní muži

Části dílu

00:42
Vražda v Újezdě
    Šestý červnový den roku 2015 pomalu končil, byla sobota kolem 23. hodiny… Jedna z policejních hlídek v té době přijala od operačního důstojníka informaci, že v Újezdu nad Lesy, což je část Prahy, viděl někdo z místních obyvatel na pozemku domu ve Ctiněveské ulici dvojici mužů v kuklách a dle telefonujícího pravděpodobně mužů ozbrojených. Nebylo divu, že do Újezdu v tu chvíli mířilo hned několik nejbližších policejních hlídek…
    09:15
    Pohřešovaný mladý muž
      12:16
      Jménem zákona mi polibte...
        Jeden z obžalovaných – otec Roman Kotlár – se neudržel na uzdě a v soudní síni začal něco občas sprostě a občas nesrozumitelně vykřikovat. Soudkyně se po několika předchozích upozorněních, aby se uklidnil, rozhodla, že jej nechá ze síně vyvést. To se souzenému Romanu Kotlárovi líbilo ještě méně, a tak si při odchodu znovu zakřičel: „Jménem zákona mi polibte…“ Co bylo to poslední slovo, nemusíme citovat. V soudní síni zanechal souzeného spolupachatele – svého syna Romana Kudríka.
        Otec Kotlár byl odsouzen k podmíněnému, jeho syn k nepodmíněnému trestu. Synovi totiž přitížilo, že před soudcem neseděl poprvé. A zač byli oba dva v Brně souzeni?
        19:49
        Hledaní muži
          20:38
          Shrnutí
            Přehrát celé video
            Stopáž23 minut
            Další díl
            25. ledna 2016

            Napište nám