48 minut

4. listopadu 2013

Část: Pořadatelé předváděcích akcí mění taktiku

Obsah dílu

Headlines — Volby 2013 — Volby 2013 — Volby 2013 — Pozvánky na preventivní vyšetření mají zpoždění — Demonstrace v Den národní jednoty — Zámek Štiřín není na prodej — Obrazy zabavené nacisty znovu objeveny — Parazit likviduje lesy v Krušných horách — Pořadatelé předváděcích akcí mění taktiku — Nemajetková újma — Papírny Větřní rozjely po půl roce výrobu — New York volí starostu — Klient nemusí platit za černý odběr

Části dílu

00:02
Headlines
    Přehled zpráv.
    00:46
    Volby 2013
      Sociální demokraté řeší rozkol ve straně. Kdo má jednat o nové vládě, dnes rozhodovali tři ze čtyř nejsilnějších krajských organizací.
      07:32
      Volby 2013
        Vyjádření Bohuslava Sobotky k podpoře, kterou mu vyslovily krajské organizace.
        08:47
        Volby 2013
          Na výsledky krize v ČSSD čekají potenciální koaliční partneři hnutí ANO a KDU-ČSL. Jednat o spolupráci budou po 10. listopadu. Šéf sociální demokracie předem vzkázal, že ustupovat z programových priorit nehodlá.
          14:22
          Pozvánky na preventivní vyšetření mají zpoždění
            Celonárodní akce Ministerstva zdravotnictví za 170 milionů korun, měla odstartovat v září. Kvůli nedostatku peněz je nyní jasné, že pojišťovny začnou pacienty zvát nejdřív koncem roku.
            19:12
            Demonstrace v Den národní jednoty
              Nenávist k přistěhovalcům opět vyhnala do ulic ruské nacionalisty, v den kdy Rusko slaví státní svátek. Moskvou a dalšími městy jich pochodovalo několik tisíc.
              21:45
              Zámek Štiřín není na prodej
                Zvrat v kauze prodeje štiřínského zámku. Ministerstvo zahraničních věcí prodej zastavilo a do funkce ředitele vrátilo Václava Hrubého. Jeho kvůli chybám v hospodaření na jaře odvolal exministr Schwarzenberg.
                24:04
                Obrazy zabavené nacisty znovu objeveny
                  Němečtí celníci zabavili v bytě 80letého Mnichovana na 1 500 obrazů mistrů moderního umění, které jejich původním majitelům zkonfiskovali nacisté za druhé světové války. Byla mezi nimi díla Pabla Picassa, Henriho Matisse nebo Marka Chagalla.
                  26:47
                  Parazit likviduje lesy v Krušných horách
                    Stav lesů v Krušných horách je podle odborníků ekologickou katastrofou. Parazitní houba už zabila na padesát milionů smrků. Jejímu dalšímu šíření přitom lesníci neumí zabránit.
                    28:56
                    Pořadatelé předváděcích akcí mění taktiku
                      Předváděcích akcí ubývá. Některé firmy skončily, jiné činnost omezují. Znamená to jejich konec? Ne tak úplně. Obchodníci dál hledají způsoby, jak vydělat. Přesouvají se na internet nebo do zahraničí.
                      31:03
                      Nemajetková újma
                        České soudy budou muset rozhodovat o náhradách za majetkovou a nemajetkovou újmu najednou už v trestním řízení. Tuto možnost mají déle než dva roky, dosud ji ale využívaly spíš minimálně.
                        36:58
                        Papírny Větřní rozjely po půl roce výrobu
                          Papírny Větřní rozjíždí dnes výrobu. Na jaře skončily v konkurzu, 400 lidí zůstalo bez práce. Teď se insolvenčnímu správci i majitelům podařilo přesvědčit věřitele a provoz se opět rozbíhá. Do práce se vrací 130 lidí.
                          39:13
                          New York volí starostu
                            V New Yorku vrcholí kampaň před úterními volbami starosty.
                            41:53
                            Klient nemusí platit za černý odběr
                              Ve sporu o černý odběr proudu uspěl zákazník proti distributorovi ČEZ. Tvrdí, že elektřinu neodcizil. A ČEZ mu vinu neprokázal.
                              Přehrát celé video
                              Stopáž49 minut
                              Další díl
                              5. listopadu 2013

                              Přehled dílů

                              8347 dostupných
                              Stopáž52 minut

                              1. srpna

                              Headlines — Velká výměna vězňů — Velká výměna vězňů — Možní propuštění z Ruska na Západ — Okolnosti výměny vězňů — Reakce českého prezidenta — ČNB o výhledu ekonomiky a sazbách — Rozhodnutí ČNB o úrocích — Vývoj základní úrokové sazby — Schodek rozpočtu: 192,3 mld. Kč — Nové ETCS zabezpečení tratí — Zadržení Čecha kvůli chystanému útoku — Íránská tryzna za Ismaíla Haníju — Hlasování demokratů o kandidatuře K. Harrisové — Varhanní festival v Praze — Varhanní festival v Praze — Nefunkční systém stavebního řízení — Pravidla pro sdílení elektřiny — Babiův spor s Piráty — Výsledky Škody Auto — Alergie na vosí bodnutí — Sucho ve vodních tocích — Bouřky a přívalové deště — Jak si představit přívalový déšť — Bouřky a přívalové deště — Odpojení druhého bloku Temelína — Požár škol v Českém Těšíně — Sesuvy v Indii — Doznání teroristů k útokům z 11. září — Netopýr nakažený vzteklinou — Propuštěný žhář — Humanitární dávka pro ukrajinské uprchlíky — Snímek komety nad Kunětickou horou — Výročí Varšavského povstání — Nová jízdárna v Kladrubech — Policisté jako krevní dárci — Festival Let It Roll

                              1. 8. 2024 na ČT1
                              Stopáž52 minut

                              1. srpna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              1. 8. 2024 na ČT24
                              Stopáž53 minut

                              31. července

                              Ismáíl Haníja je po smrti — Okolnosti úmrtí šéfa Hamásu — Útok v Teheránu — Útok v Libanonu — Reakce spojenců Íránu na zabité lídry — Tanky za miliardy — Armádní nákupy — Projekty dostupného bydlení — Násilnosti v anglickém Southportu — Prezidentská kampaň ve Spojených státech — Prezidentovy podpisy nových zákonů — AI dokončila skladbu Mekyho Žbirky — Dronový útok na Ukrajině — Celková výše dluhů — Pravidla pro estetickou medicínu — Teplotní rekordy a bouřky — Postihy za neposečený bolševník — Úprava znečištěné vody — Čištění pitné vody — Zdravotní stav prezidenta Pavla — Spory Polska a Maďarska — Venezuela po volbách — Odškodnění dětských obětí sexuálního násilí — Nehody se silničáři — Online pohotovost na jihu Čech — Po S3 v Polsku až k Baltu — Česká pomoc při hašení požárů v Severní Makedonii — 20 let od výbuchu v Praze — Zemřela Diana Sternbergová — Práce na zkrácený úvazek — Záchyt asijského keřového komára v Česku — Voda v Seině vhodná pro plavce — Závěr LFŠ v Uherském Hradišti

                              31. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž53 minut

                              31. července

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              31. 7. 2024 na ČT24
                              Stopáž53 minut

                              30. července

                              Pozvolný růst české ekonomiky — Pozvolný růst české ekonomiky — Vývoj české ekonomiky — Vliv výkonu ekonomiky na rozpočet — Slovensko-ukrajinský spor — Vyšetřování útoku ve Velké Británii — První udělené milosti — Nedotažený portál stavebníka — Venezuela po třaskavých volbách — Volební refroma německé vlády — Poničená úroda zeleniny — Odveta za útok na Golanských výšinách — Tragická nehoda v Novém Městě nad Metují — Nové instalace fotovoltaiky — Zpřístupnění rodného domu A. Dvořáka — Nedostatek pracovníků v sociálníh službách — Dotace na rozvoj venkova — Běloruská milost — Dopravní kolaps na D1 a D7 — Obžaloby policistů za napadení — Zhoubné nádory plic — Příznaky rakoviny plic — Záchyt a léčba rakoviny — Násilí na jihu Izraele — Tropické teploty v dějišti olympiády — Sesuvy půdy v indii — Odstávka v Temelíně — Soud v korupční kauze CzechTourism — Vydání Pavla Zítka do Česka — Policejní dohled na Letné — Výpovědi zaměstnanců hutí Liberty Ostrava — Krádeže v kempech — Polární záře nad Českem — Výjimečný trest za vraždu — Rozsáhlé požáry v USA a Kanadě — Sklizeň burčákového vína — Divoká karta pro českého paralympionika

                              30. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž53 minut

                              30. července

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              30. 7. 2024 na ČT24
                              Stopáž53 minut

                              29. července

                              Změny v portále stavebníka — Klíčové funkce dál chybí — Další plánované úpravy — Netanjahu slibuje odvetu za útok na Golanech — Sabotáže ve Francii — Uzavřené pobočky Često pošty — Kontroly NKÚ — Venezuela po volbách — Havárie osobního vlaku v Rusku — Výpovědi v Liberty Ostrava — Nelegální migrace v ČR — Výročí knihy Společenstvo prstenu — Předvolání českého charge d'affaires v Rusku — Jednání sněmovny — Požár lesa na Mělnicku — Turisté v Santorini — Výpadek systémů České spořitelny — Krádeže kabelů na železnici — Úpravy bodového systému — Změny v bodovém systému — Nehody o prázdninách — Chráněná krajinná oblast v Krušných Horách — Zásoby ropy — Spory kvůli tranzitu ruské ropy přes Ukrajinu — Záplavy ve východní Asii — Soud kvůli vraždě v Jevanech — Nové motorové vlaky v Plzeňském kraji — Drahá zemědělská půda — Objev prastarého života v Gabonu — Bezpečnostní aliance v Tichomoří — Vyklízení kempu Radava — Zelené střechy autobusových zastávek — Prodej předválečného opevnění

                              29. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž53 minut

                              29. července

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              29. 7. 2024 na ČT24
                              Stopáž48 minut

                              28. července

                              Jednání o smlouvě na stavbu jaderných bloků — Financování stavby jaderných bloků — Cena jaderných bloků — Oběti po raketovém útoku na golanských výšinách — Reakce Izraele na raketový útok — Varování ředitele BIS — Turisté z Asie se vrací do Česka — Vyšetřování potyčky na letišti v Manchesteru — Prezidentské volby ve Venezuele — Nová stezka v NP Šumava — Koncert Eda Sheerana — Platy bezpečnostních složek — Nebezpečný železniční přejezd — Nakupování ve slevových akcích — Jméno pro mládě luskouna v pražské zoo — Hazardní přelézání mostu — Dodržování zákazu předjíždění pro kamiony — Zákaz předjíždění pro kamiony na dálnicích — Letní údržba dálnice — Bezpečnost během prázdnin — Ukrajinský zásah ruského ropného skladiště — Dovolená uprostřed války — Obavy z odchodu klíčových pracovníků hutí — Omezený provoz olympisjkého areálu u jezera Most — Obecní rozhlas, nebo mobilní aplikace? — Ženy v olympijské historii — David Pastrňák čestným občanem Havířova — Letní scény divadel

                              28. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž48 minut

                              28. července

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              28. 7. 2024 na ČT24

                              Události na sociálních sítích

                              Napište nám