49 minut

22. ledna 2013

Část: Další podporovatelé kandidátů

Obsah dílu

O voličské průkazy je rekordní zájem — Další podporovatelé kandidátů — Epidemie chřipky v Česku — Neutěšená situace v Sýrii — První privatizace státních lesů — Osud obyvatel vyhořelého domu — Budvar prohrál spor o značku BUD — Smutný osud židovských památek — Kauza Bárta–Škárka opět před soud — Britský princ Harry se vrátil z Afghánistánu — Inspekce v českých skiareálech — Nekvalitní polské potraviny — Prezidentská kampaň — Metody prezidentských kampaní — Nekvalitní známky technické kontroly — Obamova inaugurace: s nadhledem — Konec výmluvám na osobu blízkou — Výročí podpisu Elysejské smlouvy — Se sněžnicemi napříč Šumavou

Části dílu

00:54
O voličské průkazy je rekordní zájem
    700 tisíc voličských průkazů - tolik jich Ministerstvo vnitra poslalo na jednotlivé úřady.
    04:30
    Další podporovatelé kandidátů
      Dnešek taky přinesl další protichůdná vyjádření podpory oběma kandidátům.
      07:24
      Epidemie chřipky v Česku
        V nemocnicích jsou noví pacienti s vážným průběhem chřipky, další čtyři lidé kvůli ní, ale zároveň i kvůli dalším zdravotním komplikacím zemřeli.
        11:11
        Neutěšená situace v Sýrii
          Řešení krize v Sýrii stále v nedohlednu. Novou naději nepřinesla ani mezinárodní mise OSN a Ligy arabských států.
          13:48
          První privatizace státních lesů
            Vláda chystá první privatizaci státních lesů v historii samostatného Česka. Kabinet tím chce získat až 1 miliardu a šest set milionů korun.
            15:58
            Osud obyvatel vyhořelého domu
              Senioři a jejich rodiny se poprvé podívali do vyhořelého domu v Příboru na Novojičínsku. Ze svých bytů si mohli vyzvednout nejnutnější věci. Definitivně se budou moci vrátit zřejmě příští týden.
              17:18
              Budvar prohrál spor o značku BUD
                Českobudějovický Budvar se svou značkou BUD v Evropské unii zatím neuspěje. Dnes totiž prohrál dlouholetý spor s americkou firmou Anheuser-Busch.
                19:37
                Smutný osud židovských památek
                  V pražské galerii Klementinum připomínají smutný osud židovských památek v severních Čechách. Většinu synagog a hřbitovů tu totiž zlikvidovali nacisti. A co nestihli, dokončili komunisti.
                  21:50
                  Kauza Bárta–Škárka opět před soud
                    Jedna z nejvýraznějších kauz loňského roku – tedy případ údajného uplácení tehdejších poslanců strany Věci veřejné - se přelila i do roku letošního a vrací se na stůl soudce Obvodního soudu pro Prahu 5 Jana Šotta.
                    23:49
                    Britský princ Harry se vrátil z Afghánistánu
                      Během pětiměsíčního nasazení působil jako pilot a střelec bojového vrtulníku.
                      26:10
                      Inspekce v českých skiareálech
                        Neexistující ceník nebo menší porce, než slibuje jídelní lístek. Takové prohřešky dnes zjistila ve dvou středočeských skiareálech Česká obchodní inspekce.
                        27:45
                        Nekvalitní polské potraviny
                          Rok od aféry s technickou solí v potravinách z Polska Česko stále nemá rozluštění. Marně se snaží získat seznam takových výrobků.
                          29:46
                          Prezidentská kampaň
                            Osobnosti, umělci, lidé všeobecně uznávaní díky své práci a tomu, co dokázali. Ti všichni se v těchto dnech přiklánějí na stranu kandidátů. Jenže v ulicích českých měst neúnavně agitují ještě stovky dalších lidí.
                            34:56
                            Metody prezidentských kampaní
                              Prezidentská kampaň vrcholí a volební štáby Karla Schwarzenberga i Miloše Zemana bojují o každý hlas. Na ulici i na internetu. Kampaně začínají nápadně připomínat americký styl.
                              36:44
                              Nekvalitní známky technické kontroly
                                Ministerstvo dopravy řeší problém nekvalitních nálepek na registračních značkách aut. Známky prokazující platnost technické kontroly a měření emisí se totiž odlupují a jsou nečitelné.
                                38:37
                                Obamova inaugurace: s nadhledem
                                  Inauguraci Baracka Obamy sledovalo ve Washingtonu tři čtvrtě milionu lidí. Prezident pak vstup do druhého funkčního období slavil v soukromí - s třiceti tisíci hosty. Tady jsou nejlepší momenty dne, jak je zachytily televizní kamery.
                                  40:26
                                  Konec výmluvám na osobu blízkou
                                    Novela silničního zákona, která má omezit zneužívání výmluv na osobu blízkou, platí čtyři dny. Mnozí šoféři i právníci už ale vidí v nových paragrafech skuliny. A úředníci mají obtížnější práci.
                                    42:46
                                    Výročí podpisu Elysejské smlouvy
                                      Francie a Německo slaví symbolickou zlatou svatbu. Uplynulo půl století od podpisu tzv. Elysejské smlouvy, která měla ze zavilých nepřátel udělat nejtěsnější spojence.
                                      45:41
                                      Se sněžnicemi napříč Šumavou
                                        Hitem letošní sezony se na Šumavě stávají sněžnice. Půjčují je sami správci parku. Skupinky turistů pak strážci vodí do míst, kam nevedou žádné stezky.
                                        Přehrát celé video
                                        Stopáž49 minut
                                        Další díl
                                        23. ledna 2013

                                        Přehled dílů

                                        8281 dostupných
                                        Stopáž50 minut

                                        29. června

                                        Headlines — Bezpečnostním sborům chybí peníze — Věznicím docházejí peníze — Jak získat a udržet zaměstnance Vězeňské služby — Ruský útok na Dnipro — Volby ve Francii — Hoří fotovoltaika — Odpůrci Alternativy pro Německo v Essenu — Zvrat v kauze Panama Papers — Den pozemního vojska Bahna — Viggo Mortensen na karlovarském festivalu — Stíny horkého léta se vrátily do Varů — Změna jednacího řádu ve sněmovně — Zastávky pouze na znamení — Folklórní festival ve Strážnici — Všesokolský slet — Následky bleskových povodní — Turistická sezóna je v plném proudu — V Českém Švýcarsku začala turistická sezona — Zpožděné lety — Letní hudební festivaly — Sbírka žáků na výzkum genetické choroby — Írán volí nového prezidenta — Výročí bitvy u Hradce Králové — Vrcholí festival Leoše Janáčka — Cla na čínské elektromobily — Lhůta pro přezkoumání vazby — Začala přeměna horní části Václaváku — Hudební festival Mighty Sounds

                                        29. 6. 2024 na ČT1
                                        Stopáž50 minut

                                        29. června

                                        Znakový jazyk a skryté titulky

                                        29. 6. 2024 na ČT24
                                        Stopáž55 minut

                                        28. června

                                        Headlines — Růst minimální mzdy — Poslanci zrušili zaručené mzdy v soukromém sektoru — Zaručená mzda — Výsledky summitu v Bruselu — Bezpečnostní dohoda s Ukrajinou — Počet obyvatel Česka — Obžaloba v kauze Dozimetr — Biden a Trump se střetli v první předvolební debatě — Televizní debata Biden versus Trump — Den ozbrojených sil na pražském Vítkově — Oběti po nehodě vlaku s autobusem — Prezidentské volby v Íránu — Audiokniha Elity — Výstavba LNG terminálu Stade — Kampaň ve Francii vrcholí — Růst HDP — Žadatelé o doklady stojí na úřadech fronty — Jourová končí v ANO — Přívalové povodně na Přerovsku — Škody po povodních — Začíná karlovarský filmový festival — Zahraniční hvězdy na KVIFF — Unikátní expozice fotografií významných hostů — Rozhovor s Viggem Mortensenem — Zákaz vjezdu kamionů do Ústí nad Labem — Žáci a studenti dostali vysvědčení — Zřícení stropu v Horních Počernicích — Voda zatopí další hnědouhelný lom — Na Ukrajině klesá kvůli válce porodnost — Pronájem zemědělské půdy podraží — Ševčík bude proděkanem pro ekonomiku — Rohlik Group získal čtyři miliardy Kč — Začala stavba posledního úseku jihočeské D3 — Výstava o koních a jezdectví ve Versailles

                                        28. 6. 2024 na ČT1
                                        Stopáž55 minut

                                        28. června

                                        Znakový jazyk a skryté titulky

                                        28. 6. 2024 na ČT24
                                        Stopáž55 minut

                                        27. června

                                        ČNB snížila sazbu na 4,75 % — Nižší úrokové sazby — Guvernér ČNB k současným sazbám — České automobilky a dodavatelé v r. 2023 — Unijní summit v Bruselu — Summit EU — V počernické škole se zřítil strop — Náhradní mzdy pro zaměstnance Liberty — Debata Bidena s Trumpem — Areál Vincentinum opět patří státu — Karlovy Vary ožívají — Policie prohledává pražský byt Bystroně z AfD — Ostrava bude mít nejvyšší mrakodrap — Následky bouřek na Olomoucku — Předpověď počasí — Prázdninový provoz na D1 — Nejoblíbenější destinace pro letní dovolenou — Policejní kontroly autobusů — Návrhy na státní vyznamenání — Vycházení domácností s příjmem — Český rychlík narazil na Slovensku do autobusu — Hrozba války mezi Izraelem a Hizballáhem — Den památky obětí komunistického režimu — Stavební úřady jsou zavalené žádostmi — Předvolební kampaň v Británii — ANO zakládá novou frakci v Evropském parlamentu — Pokus o převrat v Bolívii — Ve Strážnici začíná Mezinárodní folklorní festival — Zařízení pro návrat a zničení ISS — Turistická sezona v Českém Krumlově — S čerty nejsou žerty ve Východočeském divadle

                                        27. 6. 2024 na ČT1
                                        Stopáž55 minut

                                        27. června

                                        Znakový jazyk a skryté titulky

                                        27. 6. 2024 na ČT24
                                        Stopáž55 minut

                                        26. června

                                        Nový slovenský prezident v ČR — Pellegrini jednal s Pavlem i Fialou — Návštěva slovenského prezidenta v ČR — Vyšetřovací komise ke střelbě na Filozofické fakultě — Výměna zajatců mezi Ukrajinou a Ruskem — Rozhodující zápas české reprezentace na EURO — Sledovanost fotbalových zápasů — Výměna v čele NATO — Návrh na další vzdělávání soudců — Začínají Shakespearovské slavnosti — Návrh na omezní vlivu laických soudců — Pieta na Ďáblickém hřbitově — Investice Volkswagenu do společnosti Rivian — Příprava horských středisek na turistickou sezonu — Do vedení fakulty VŠE se možná vrátí Miroslav Ševčík — Oprava záchytného plotu nad Hřenskem — Regulace prodeje pyrotechniky — Regulace v evropských zemích — Místa ve školách — Přihlášky na střední školy — Nový místopředseda sněmovny — Předvolební debata ve Francii — Julian Assange je na svobodě — Ochrana lidí s mentálním hendikepem nebo autismem — Žně letos začaly dříve — Obnova přírodní krajiny — Návrh na zvýšení koncesionářských poplatků — Americký novinář vězněný v Rusku — Protesty proti vyšším daním v Keni — Monitoring rostlin v rybníku pomocí dronu — NSS řeší stížnost na evropské volby — Koncert České filharmonie

                                        26. 6. 2024 na ČT1
                                        Stopáž55 minut

                                        26. června

                                        Znakový jazyk a skryté titulky

                                        26. 6. 2024 na ČT24
                                        Stopáž55 minut

                                        25. června

                                        Jednání tripartity o platech — Požadavky odborů a zaměstnavatelů — Julian Asange míří ke svobodě — Kauza kolem dokumentů WikiLeaks — Jednání prezidenta s Fialou a Babišem — Trasa vysokorychlostní tratě přes Ústecký kraj — Boje v Pásmu Gazy — Vojenská služba ortodoxních židů — Spuštění systému elektronických vězeňských náramků — Představení Jiřího Kyliána v Národním divadle — Dodávky munice Ukrajině — Přístupové rozhovory Ukrajiny s EU — Rusko omezí přístup k médiím z EU — Mezinárodní zatykač na ruské prominenty — Jednání poslanecké sněmovny — Náročná operace těžce zraněného muže — Úspěch českých potápěčů — Výbuch domu na Náchodsku — Nejužší ulička v Praze — Změny v penzijním spoření — Jak si lidé spoří na penzi — Vedení nové Evropské komise — Kompletní Ústavní soud — Zákaz vstupu do lesů na Blanensku — Nepokoje v Nairobi — Předvolební kampaň ve Francii — Požár v jihokorejské továrně — Modernizace vodárenské infrastruktury — Pokus o loupež v klenotnictví — Spory o kasino v Chřáštaněch — Kemp Radava na Písecku — Ministr Lipavský v Turecku — Vzorky z odvrácené strany Měsíce — Dobrovolnici v ČR

                                        25. 6. 2024 na ČT1
                                        Stopáž55 minut

                                        25. června

                                        Znakový jazyk a skryté titulky

                                        25. 6. 2024 na ČT24

                                        Události na sociálních sítích

                                        Napište nám