45 minut

15. prosince 2012

Část: Střelba v Connecticutu

Obsah dílu

Střelba v Connecticutu — Vyšetřování tragédie — Vyjádření prezidenta Obamy — Dostupnost a kontrola zbraní — Ledovka v Česku — Kritika nového týmu Karolíny Peake — Nový šéf pražské ČSSD — Syrská armáda má čtvrtý největší arzenál chemických zbraní — Hrozba chemických zbraní — První volební lístky — Inspektorát zrušil pokutu provozovateli lyžařského vleku — Předvánoční nákupy — Zpestřené běhání na pásu — Opoziční demonstrace v Moskvě — Operace Nelsona Mandely — Teorie o konci světa — Bára Hrzánová v Divadle Na Jezerce

Části dílu

00:50
Střelba v Connecticutu
    Dvacetiletý mladík zavraždil 20 dětí, 6 učitelů a taky svou vlastní matku. Pak se zabil sám. Ve Spojených státech od toho okamžiku nepadají jiná slova než neštěstí, smutek a vztek.
    01:56
    Vyšetřování tragédie
      Úřady zveřejnily jména všech 26 obětí ze školy, dětí i kantorů. Vyšetřovatelé už našli důkazy, které by je, jak věří, mohly přivést k motivu zločinu.
      04:31
      Vyjádření prezidenta Obamy
        Pět hodin po tragédii vystoupil s prohlášením prezident Barack Obama. Mluvil nezvykle emotivně a vyzval Američany k solidaritě s rodinami obětí.
        06:06
        Dostupnost a kontrola zbraní
          Hned ráno po masakru se opět naplno rozhořela debata o dostupnosti a kontrole zbraní. Stejně jako při všech předchozích tragédiích.
          11:14
          Ledovka v Česku
            Stovky úrazů chodců i řidičů, stovky dopravních nehod, z toho dvě skončily tragicky. To vše dnes kvůli ledovce, která od rána pokryla chodníky a silnice v celém Česku.
            14:40
            Kritika nového týmu Karolíny Peake
              Karolína Peake skládá na Ministerstvu obrany vlastní tým. Včera večer jmenovala do funkcí tři nové lidi. Opozice ale výběr kritizuje.
              19:05
              Nový šéf pražské ČSSD
                Karel Klíma je novým předsedou pražských sociálních demokratů. Delegáti si ho zvolili na krajském kongresu strany.
                19:32
                Syrská armáda má čtvrtý největší arzenál chemických zbraní
                  S rostoucím tlakem syrských povstalců sílí obavy, že tamní režim sáhne po své nejničivější síle - ohromné chemické výzbroji.
                  21:48
                  Hrozba chemických zbraní
                    Syrského chemického arsenálu se obávají i okolní země. Například Jordánsko už požádalo Českou republiku, aby mu pomohla s výcvikem jednotek pro boj se zbraněmi hromadného ničení.
                    24:49
                    První volební lístky
                      V několika tiskárnách vyjeli v noci ze strojů první volební lístky. Odvolání několika kandidátů zdrželo jejich výrobu o 2 týdny.
                      27:30
                      Inspektorát zrušil pokutu provozovateli lyžařského vleku
                        Potrestal ho za to, že mu na sjezdovce, slovy kontrolorů nelegálně, pomáhali rodiče. Za zbytečnou tvrdost kritizovala úředníky i Hospodářská komora.
                        34:01
                        Předvánoční nákupy
                          Do obchodů s drahými lahůdkami chodí především labužníci, zato nákupní centra jsou v tomto čase plná až po střechu. A taky roste nervozita lidí, kteří nakupují dárky a jídlo na blížící se svátky.
                          36:30
                          Zpestřené běhání na pásu
                            V teple fitcentra a zároveň na ulici velkoměsta nebo v lůně přírody brněnští studenti zpříjemňují cvičení těm, kdo propadli běhání na pásu. Reálná videa mají pohyb v terénu věrně napodobit.
                            38:28
                            Opoziční demonstrace v Moskvě
                              Příznivci ruské opozice znovu vyšli do ulic, protože úřady jejich shromáždění nepovolily, desítky lidí policie zatkla.
                              40:15
                              Operace Nelsona Mandely
                                Legendární jihoafrický vůdce Nelson Mandela podstoupil operaci, při které mu vyjmuli žlučové kameny. Nositel Nobelovy ceny je v nemocnici od minulé soboty.
                                40:30
                                Teorie o konci světa
                                  21. 12. 2012. - blížící se den, kdy podle některých vykladačů mayského kalendáře nastane konec světa. Různá náboženství varovala před apokalypsou už mockrát.
                                  42:03
                                  Bára Hrzánová v Divadle Na Jezerce
                                    Divadlo Na Jezerce připravilo pokračování divácky úspěšného kusu Hrdý Budžes. V hlavní roli se představí Bára Hrzánová.
                                    Přehrát celé video
                                    Stopáž46 minut
                                    Další díl
                                    16. prosince 2012

                                    Přehled dílů

                                    8281 dostupných
                                    Stopáž50 minut

                                    29. června

                                    Headlines — Bezpečnostním sborům chybí peníze — Věznicím docházejí peníze — Jak získat a udržet zaměstnance Vězeňské služby — Ruský útok na Dnipro — Volby ve Francii — Hoří fotovoltaika — Odpůrci Alternativy pro Německo v Essenu — Zvrat v kauze Panama Papers — Den pozemního vojska Bahna — Viggo Mortensen na karlovarském festivalu — Stíny horkého léta se vrátily do Varů — Změna jednacího řádu ve sněmovně — Zastávky pouze na znamení — Folklórní festival ve Strážnici — Všesokolský slet — Následky bleskových povodní — Turistická sezóna je v plném proudu — V Českém Švýcarsku začala turistická sezona — Zpožděné lety — Letní hudební festivaly — Sbírka žáků na výzkum genetické choroby — Írán volí nového prezidenta — Výročí bitvy u Hradce Králové — Vrcholí festival Leoše Janáčka — Cla na čínské elektromobily — Lhůta pro přezkoumání vazby — Začala přeměna horní části Václaváku — Hudební festival Mighty Sounds

                                    29. 6. 2024 na ČT1
                                    Stopáž50 minut

                                    29. června

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    29. 6. 2024 na ČT24
                                    Stopáž55 minut

                                    28. června

                                    Headlines — Růst minimální mzdy — Poslanci zrušili zaručené mzdy v soukromém sektoru — Zaručená mzda — Výsledky summitu v Bruselu — Bezpečnostní dohoda s Ukrajinou — Počet obyvatel Česka — Obžaloba v kauze Dozimetr — Biden a Trump se střetli v první předvolební debatě — Televizní debata Biden versus Trump — Den ozbrojených sil na pražském Vítkově — Oběti po nehodě vlaku s autobusem — Prezidentské volby v Íránu — Audiokniha Elity — Výstavba LNG terminálu Stade — Kampaň ve Francii vrcholí — Růst HDP — Žadatelé o doklady stojí na úřadech fronty — Jourová končí v ANO — Přívalové povodně na Přerovsku — Škody po povodních — Začíná karlovarský filmový festival — Zahraniční hvězdy na KVIFF — Unikátní expozice fotografií významných hostů — Rozhovor s Viggem Mortensenem — Zákaz vjezdu kamionů do Ústí nad Labem — Žáci a studenti dostali vysvědčení — Zřícení stropu v Horních Počernicích — Voda zatopí další hnědouhelný lom — Na Ukrajině klesá kvůli válce porodnost — Pronájem zemědělské půdy podraží — Ševčík bude proděkanem pro ekonomiku — Rohlik Group získal čtyři miliardy Kč — Začala stavba posledního úseku jihočeské D3 — Výstava o koních a jezdectví ve Versailles

                                    28. 6. 2024 na ČT1
                                    Stopáž55 minut

                                    28. června

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    28. 6. 2024 na ČT24
                                    Stopáž55 minut

                                    27. června

                                    ČNB snížila sazbu na 4,75 % — Nižší úrokové sazby — Guvernér ČNB k současným sazbám — České automobilky a dodavatelé v r. 2023 — Unijní summit v Bruselu — Summit EU — V počernické škole se zřítil strop — Náhradní mzdy pro zaměstnance Liberty — Debata Bidena s Trumpem — Areál Vincentinum opět patří státu — Karlovy Vary ožívají — Policie prohledává pražský byt Bystroně z AfD — Ostrava bude mít nejvyšší mrakodrap — Následky bouřek na Olomoucku — Předpověď počasí — Prázdninový provoz na D1 — Nejoblíbenější destinace pro letní dovolenou — Policejní kontroly autobusů — Návrhy na státní vyznamenání — Vycházení domácností s příjmem — Český rychlík narazil na Slovensku do autobusu — Hrozba války mezi Izraelem a Hizballáhem — Den památky obětí komunistického režimu — Stavební úřady jsou zavalené žádostmi — Předvolební kampaň v Británii — ANO zakládá novou frakci v Evropském parlamentu — Pokus o převrat v Bolívii — Ve Strážnici začíná Mezinárodní folklorní festival — Zařízení pro návrat a zničení ISS — Turistická sezona v Českém Krumlově — S čerty nejsou žerty ve Východočeském divadle

                                    27. 6. 2024 na ČT1
                                    Stopáž55 minut

                                    27. června

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    27. 6. 2024 na ČT24
                                    Stopáž55 minut

                                    26. června

                                    Nový slovenský prezident v ČR — Pellegrini jednal s Pavlem i Fialou — Návštěva slovenského prezidenta v ČR — Vyšetřovací komise ke střelbě na Filozofické fakultě — Výměna zajatců mezi Ukrajinou a Ruskem — Rozhodující zápas české reprezentace na EURO — Sledovanost fotbalových zápasů — Výměna v čele NATO — Návrh na další vzdělávání soudců — Začínají Shakespearovské slavnosti — Návrh na omezní vlivu laických soudců — Pieta na Ďáblickém hřbitově — Investice Volkswagenu do společnosti Rivian — Příprava horských středisek na turistickou sezonu — Do vedení fakulty VŠE se možná vrátí Miroslav Ševčík — Oprava záchytného plotu nad Hřenskem — Regulace prodeje pyrotechniky — Regulace v evropských zemích — Místa ve školách — Přihlášky na střední školy — Nový místopředseda sněmovny — Předvolební debata ve Francii — Julian Assange je na svobodě — Ochrana lidí s mentálním hendikepem nebo autismem — Žně letos začaly dříve — Obnova přírodní krajiny — Návrh na zvýšení koncesionářských poplatků — Americký novinář vězněný v Rusku — Protesty proti vyšším daním v Keni — Monitoring rostlin v rybníku pomocí dronu — NSS řeší stížnost na evropské volby — Koncert České filharmonie

                                    26. 6. 2024 na ČT1
                                    Stopáž55 minut

                                    26. června

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    26. 6. 2024 na ČT24
                                    Stopáž55 minut

                                    25. června

                                    Jednání tripartity o platech — Požadavky odborů a zaměstnavatelů — Julian Asange míří ke svobodě — Kauza kolem dokumentů WikiLeaks — Jednání prezidenta s Fialou a Babišem — Trasa vysokorychlostní tratě přes Ústecký kraj — Boje v Pásmu Gazy — Vojenská služba ortodoxních židů — Spuštění systému elektronických vězeňských náramků — Představení Jiřího Kyliána v Národním divadle — Dodávky munice Ukrajině — Přístupové rozhovory Ukrajiny s EU — Rusko omezí přístup k médiím z EU — Mezinárodní zatykač na ruské prominenty — Jednání poslanecké sněmovny — Náročná operace těžce zraněného muže — Úspěch českých potápěčů — Výbuch domu na Náchodsku — Nejužší ulička v Praze — Změny v penzijním spoření — Jak si lidé spoří na penzi — Vedení nové Evropské komise — Kompletní Ústavní soud — Zákaz vstupu do lesů na Blanensku — Nepokoje v Nairobi — Předvolební kampaň ve Francii — Požár v jihokorejské továrně — Modernizace vodárenské infrastruktury — Pokus o loupež v klenotnictví — Spory o kasino v Chřáštaněch — Kemp Radava na Písecku — Ministr Lipavský v Turecku — Vzorky z odvrácené strany Měsíce — Dobrovolnici v ČR

                                    25. 6. 2024 na ČT1
                                    Stopáž55 minut

                                    25. června

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    25. 6. 2024 na ČT24

                                    Události na sociálních sítích

                                    Napište nám