43 minut

3. června 2012

Část: Brigádníci si opravují kostel

Obsah dílu

Konkrétní obrysy vystoupení Davida Ratha ve Sněmovně — Po nehodě v Čáslavi měl potíže i letoun v Pardubicích — Rekordní pokuta pro Prolux — ŽIvý pohled do slavícího Londýna — Britové slaví 60 let vlády Alžběty II. — Unikátní kopie historických šatů — Tajní čínští křesťané — V centru Brna skoncovali s pouličními prodejci — Vyhořelá Krásná Horka se chystá na opravy — Čeští fotbalisti vyrazili do Polska — Praha láká čínské turisty na luxusní zboží — 20 let Člověka v tísni a Adry — Vodka v Rusku podraží — Jeden lístek na dvoje vlaky — Brigádníci si opravují kostel — Výhled na zítřek

Části dílu

00:37
Konkrétní obrysy vystoupení Davida Ratha ve Sněmovně
    Průlomem je ozbrojená eskorta, která s poslancem přijede. David Rath bude moct mluvit, jak dlouho uzná za vhodné. Naopak proti vystoupení jeho právníků se staví koalice i opozice.
    09:57
    Po nehodě v Čáslavi měl potíže i letoun v Pardubicích
      Čeští piloti tvrdí: během dvou dnů chybovali na českých letištích dva ruští piloti. V Čáslavi letoun havaroval. V Pardubicích šťastně přistál.
      10:13
      Aukce na léky
        Už půl roku měly zdravotní pojišťovny nakupovat léky v internetových aukcích. Ministr zdravotnictví si od jejich spuštění sliboval úsporu.
        11:29
        Rekordní pokuta pro Prolux
          Realitní společnosti vyměřila ČOI 5milionovou sankci. A to kvůli klamání klientů při uzavírání smluv.
          13:44
          ŽIvý pohled do slavícího Londýna
            Josef Pazderka o 60. výročí panování Alžběty II.
            15:21
            Britové slaví 60 let vlády Alžběty II.
              Flotila tisíce plavidel na Temži včetně lodě s královskou rodinou proplula centrem Londýna. Desetitisíce lidí přihlížely z břehů.
              16:55
              Unikátní kopie historických šatů
                Restaurátoři dali dohromady šaty Polyxeny z Perštejna, o kterých se tradovalo, že patřily mezi nejkrásnější v Evropě.
                19:24
                Tajní čínští křesťané
                  V Číně zažívá boom křesťanství. Věřících rychle přibývá kvůli výraznějšímu materialismu a úpadku duchovních hodnot. Komunistický režim se ale snaží dění v kostelích kontrolovat, a tak rychle přibývá tajných svatostánků a věřících.
                  22:44
                  V centru Brna skoncovali s pouličními prodejci
                    Jejich činnost zakázala místní radnice vyhláškou.
                    24:23
                    Vyhořelá Krásná Horka se chystá na opravy
                      Vyhořelý středověký hrad Krásna Hôrka na východním Slovensku dál láká turisty. A to i přesto, že je už přes dva měsíce uzavřen. Obnova památky zatím postupuje zvolna, naplno se rozběhne až za několik týdnů.
                      26:53
                      Čeští fotbalisti vyrazili do Polska
                        Živý vstup Miroslava Karase
                        29:56
                        Praha láká čínské turisty na luxusní zboží
                          Číňani na cestách utratí v přepočtu víc než 1 bilion a 200 miliard korun. Tedy částku o něco málo vyšší než jeden roční rozpočet tohoto státu. Lákají je hlavně zájezdy za luxusním zbožím a památkami.
                          31:41
                          20 let Člověka v tísni a Adry
                            Bezmála 7 miliard - tolik už rozdělily potřebným dvě velké humanitární organizace v Česku - ADRA a Člověk v tísni. Obě letos slaví dvacet let.
                            35:48
                            Vodka v Rusku podraží
                              Vodka v ruských obchodech od 1.července o třetinu podraží. V rámci boje proti alkoholismu, který vyhlásila ruská vláda, stanoví federální úřad pro kontrolu trhu s alkoholem každoročně její minimální cenu. Ta bude nově asi 80 korun za půl litru.
                              38:20
                              Jeden lístek na dvoje vlaky
                                Lidé, kteří cestují s více železničními dopravci, by měli mít možnost si koupit jízdenku na jednom místě. Na tom panuje mezi konkurencí shoda, realita je ale zatím jiná.
                                40:03
                                Brigádníci si opravují kostel
                                  Obyvatelé Rudolfova na Českobudějovicku si sami opravují kostel. Kvůli vysoké vlhkosti chátral. Při první žádosti o evropskou dotaci na opravu farnost neuspěla, a tak se do přestavby pustili svépomocí.
                                  41:37
                                  Výhled na zítřek
                                    Volba středočeského hejtmana a trest pro Tomáše Pitra
                                    Přehrát celé video
                                    Stopáž49 minut
                                    Další díl
                                    4. června 2012

                                    Přehled dílů

                                    8303 dostupných
                                    Stopáž54 minut

                                    10. července

                                    Headlines — Růst důchodů — Průměrný důchod — Summit NATO ve Washingtonu — Příslib protivzdušné obrany Ukrajině — Průběh summitu — Nejvyšší soud o případu znásilňované dívky — Ochrana Národního parku České Švýcarsko — Tempo růstu cen zpomaluje — NSS rozhodl o stížnostech na volby do EP — Práce pro veterány na Ukrajině — Policejní kontroly na dálnici D1 — Divadelní festival Za dveřmi — Opětovné zpřísnění trestů za korupci na Slovensku — Otevření Buckinghamského paláce po rekonstrukci — Sražení cyklisti — Českem prochází bouřky — Teplotní rekordy — Tropická vedra v centru metropole — Hrozba bleskových povodní — Aktuální situace — Tropický den a bouřky — Jednání vlády a Národní ekonomické rady vlády — Rehabilitace přibuzných Rudolfa Slánského — Návrh zákona o podpoře bydlení — Start rakety Ariane 6 — Jednání o situaci v Pásmu Gazy — Změny v insolvencích v Senátu — Bourání nádraží v Kladně — Pátrání po vrahovi v Londýně — Nález těla 22 let pohřešovaného horolezce — Připomínka vojáků padlých v Afghánistánu — Začíná Hudební festival Znojmo — Buvoli domáci u Nových mlýnů na Moravě — Úhrada léku na cystickou fibrózu — Kniha o historii cyklistiky

                                    10. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž54 minut

                                    10. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    10. 7. 2024 na ČT24
                                    Stopáž55 minut

                                    9. července

                                    Kompenzace pro zemědělce — Jednání o kompenzacích — Sklizeň ovoce — Odškodnění pro zemědělce — Oběti ruských útoků na Ukrajině — Situace na Ukrajině — Nezaměstnanost v červnu — Sněmovní vyšetřovací komise ke střelbě na FF UK — Jednání sněmovny — Průzkum pramenů v Karlových Varech — Ročenka architektury — Příprava summitu NATO ve Washingtonu — Finanční gramotnost — Hurikán Beryl — Orientace v nemocnicích — Nedostatek personálu na letišti v Praze — Problémy na pražském letišti — Kompenzace za zpožděná zavazadla a lety — Situace na jiných letištích v ČR — Úrazy elektrickým proudem — Sražený chodec na D1 — Rozsudek na ruskou dramatičkou — Nový britský parlament — New York zavádí popelnice v ulicích — Oprava plavební komory na Mělnicku — Bohemia Jazz Fest — Rozebírání vlaku lokomotivy na Karvinsku — Jednání o příměří v Pásmu Gazy — Povolební jednání ve Francii — Prodej aut — Ohniska račího moru na Vysočině — Start rakety Arian 6

                                    9. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž55 minut

                                    9. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    9. 7. 2024 na ČT24
                                    Stopáž54 minut

                                    8. července

                                    Ruské útoky na Ukrajině — Bombardování dětské nemocnice — Vyjádření prezidenta Pavla — Boje na Ukrajině — Parlamentní volby ve Francii — Výsledky voleb — Zablokovaný francouzský parlament — Reakce na volby z Česka — Výsledky českého průmyslu — Stavebnictví v útlumu — Evropská frakce Patrioti — Zranění na jihlavském festivalu — Nové album kapely Imagine Dragons — Premiér Fiala v Bavorsku — Hurikán Beryl — Soud s pěstitelem marihuany — Fico se vrací do veřejného života — Černý kašel — Společnost Boeing se přizná k obviněním — Nejteplejší červen v historii měření — Projevy změn klimatu — Následky vyšších teplot — Bidenům dopis spolustraníkům — Stávková pohotovost na pražském letišti — Odškodnění obětí akce Asanace — Situace v Gaze — Jednání o novém národním parku na Křivoklátsku — Deset let od útoku na české vojáky v Afghánistánu — Nafukovací modely planet v Brně — Orbán v Pekingu — Odložení vyšetřování reklamní větve kauzy Čapí hnízdo — Kontroly letních táborů — Jednání o regulaci pro držitele zbraní — Auto srazilo čtveřici cyklistů — Salonní vůz K. Kludského

                                    8. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž54 minut

                                    8. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    8. 7. 2024 na ČT24
                                    Stopáž49 minut

                                    7. července

                                    Volby ve Francii — Francouzi volí parlament — Předvolební průzkumy — Výsledky francouzských voleb — Silné bouřky v Česku — Pojišťovny a škody po bouřkách — Válka na Ukrajině — Návrat dětí na Ukrajinu — Pieta s prezidentem — Ceny českého ovoce — Tropická bouře Beryl — Závěr filmového festivalu v Karlových Varech — Přibývá lidí v předčasné penzi — Nová pravidla pro předčasné důchody — Vývoj inflace — Hromadná nehoda na dálnici D1 u Bělotína — Zavřená Brána gigantů — Letní výprodeje táhnou — Nákupní centra v ČR — Pravidla pro slevové akce — Možné personální změny ve vládě — Izraelský raketový úder — Česko jako antivirová velmoc — Oběť bouřek v ČR — Oslavy svátku svatého Fermína — Nová opoziční koalice v Rusku — Jízda králů — Čeští archeologové v Izraeli

                                    7. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž49 minut

                                    7. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    7. 7. 2024 na ČT24
                                    Stopáž48 minut

                                    6. července

                                    Kurz koruny — Slabá česká koruna — Vývoj kurzu — Volby ve Francii — První jednání Starmerova kabinetu — Léky na předpis online — Památka mistra Jana Husa — Šance na zvolení Joea Bidena — Násilné útoky proti syrským uprchlíkům — Zneužívání podob známých lidí — Opravy Pražského okruhu — Sociálně vyloučené lokality — První Projev premiéra Fica po útoku — Jaká je životní úroveň vaší domácnosti? — Odbavování zavazadel — Varování před bouřkami — Závěr filmové festivalu v Karlových Varech — České filmy v Karlových Varech — Poslední červený koberec — Návrat filmové Ameriky — Jednání o propuštění izraelských rukojmí — Odpor mezi obyvateli Gazy — Silné bouřky — Írán má nového prezidenta — Jednodušší žádosti o příspěvek na péči — Požár zásobníku na asfalt — Bezpečnost během filmového festivalu — Do Třemešné dorazil Legiovlak — Ukrajinské děti na všesokolském sletu

                                    6. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž48 minut

                                    6. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    6. 7. 2024 na ČT24

                                    Události na sociálních sítích

                                    Napište nám