24 minut

6. října 2005

Část: Lékaři v Praze: v regionech klid

Obsah dílu

Headlines — Stávka: 1500 doktorů před ministerstvem — Lékaři v Praze: v regionech klid — Politici: pro i proti — Milada Emerová v UK — Živý vstup — Výbor EP: odejměte Železnému imunitu — Živý vstup — Další nehoda na D1: 32 zraněných — Rozhodování začalo, pochybnosti zůstávají — Kampaň proti hazardérům — Zákaz propagace komunismu — Lubina jde do vazby — OMV: největší hráč na trhu — Bílý dům - špion v ostraze

Části dílu

00:05
Headlines
    Přehled zpráv
    00:48
    Stávka: 1500 doktorů před ministerstvem
      Zhruba patnáct set soukromých lékařů dnes demonstrovalo před budovou Ministerstva zdravotnictví.
      03:01
      Lékaři v Praze: v regionech klid
        Zavřené ordinace ale v krajích příliš rozruchu nevyvolalZa protestující lékaře se v krajích staraly o pacienty hlavně nemocnice a pohotovosti.
        05:10
        Politici: pro i proti
          A jak vidí protest lékařů politici - podle premiéra ničemu nepomůže a řešení potíží neurychlí. Jiří Paroubek stávkujícím vzkázal, že společně s pojišťovnami připravuje kroky, které přinesou rovnováhu - ale až příští rok.
          06:56
          Milada Emerová v UK
            Stávka praktických lékařů bude i tématem Událostí, komentářů. Do studia přijde ministryně zdravotnictví Milada Emmerová a předseda sdružení praktických lékařů Jan Jelínek. Ve 22,30 na ČT1.
            07:05
            Živý vstup
              Zatčení Viktora Koženého
              09:01
              Výbor EP: odejměte Železnému imunitu
                Právní výbor Evropského parlamentu jednohlasně doporučil odejmout imunitu europoslanci Vladimíru Železnému. Bývalý ředitel televize NOVA čelí v České republice obvinění z krácení daní, poškozování věřitele a za to, že neproclil obrazy.
                10:57
                Živý vstup
                  Německo: kdo bude kancléř
                  13:35
                  Další nehoda na D1: 32 zraněných
                    Provoz na D jedničce z Prahy do Brna zastavila ráno další vážná nehoda. Autobus s německými turisty narazil zezadu do kamionu, který stál na 56. kilometru v koloně.
                    15:13
                    Rozhodování začalo, pochybnosti zůstávají
                      Na ministerstvu dopravy začali vybírat, komu svěří zavedení a provoz elekronického mýtného na dálnicích. Kamiony ho budou platit od roku 2007.
                      16:58
                      Kampaň proti hazardérům
                        České dráhy a Nadace BESIP odstartovaly tříletou kampaň proti hazardérům na železničních přejezdech.
                        18:40
                        Zákaz propagace komunismu
                          Senát schválil výslovný zákaz propagace komunismu. Podpořil totiž novelu trestního zákona, kterou navrhli pravicoví senátoři Martin Mejstřík a Jaromír Štětina.
                          20:22
                          Lubina jde do vazby
                            Jedenatřicetiletý David Lubina, stíhaný za zářijovou vraždu střihače televize Nova Michala Velíška jde z policejní cely do vazební věznice.
                            20:39
                            OMV: největší hráč na trhu
                              Rakouská OMV koupila 70 čerpacích stanic Aral a stala se tak největším zahraničním provozovatelem benzinek v Česku.
                              22:06
                              Bílý dům - špion v ostraze
                                Bílý dům zažívá první špionážní skandál od studené války. Bývalý příslušník elitní jednotky americké námořní pěchoty 46-letý Leandro Aragoncillo, který v sídle prezidenta pracoval v ochrance, vynášel tajné informace.
                                Přehrát celé video
                                Stopáž23 minut
                                Další díl
                                7. října 2005

                                Přehled dílů

                                8303 dostupných
                                Stopáž54 minut

                                10. července

                                Headlines — Růst důchodů — Průměrný důchod — Summit NATO ve Washingtonu — Příslib protivzdušné obrany Ukrajině — Průběh summitu — Nejvyšší soud o případu znásilňované dívky — Ochrana Národního parku České Švýcarsko — Tempo růstu cen zpomaluje — NSS rozhodl o stížnostech na volby do EP — Práce pro veterány na Ukrajině — Policejní kontroly na dálnici D1 — Divadelní festival Za dveřmi — Opětovné zpřísnění trestů za korupci na Slovensku — Otevření Buckinghamského paláce po rekonstrukci — Sražení cyklisti — Českem prochází bouřky — Teplotní rekordy — Tropická vedra v centru metropole — Hrozba bleskových povodní — Aktuální situace — Tropický den a bouřky — Jednání vlády a Národní ekonomické rady vlády — Rehabilitace přibuzných Rudolfa Slánského — Návrh zákona o podpoře bydlení — Start rakety Ariane 6 — Jednání o situaci v Pásmu Gazy — Změny v insolvencích v Senátu — Bourání nádraží v Kladně — Pátrání po vrahovi v Londýně — Nález těla 22 let pohřešovaného horolezce — Připomínka vojáků padlých v Afghánistánu — Začíná Hudební festival Znojmo — Buvoli domáci u Nových mlýnů na Moravě — Úhrada léku na cystickou fibrózu — Kniha o historii cyklistiky

                                10. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž54 minut

                                10. července

                                Znakový jazyk a skryté titulky

                                10. 7. 2024 na ČT24
                                Stopáž55 minut

                                9. července

                                Kompenzace pro zemědělce — Jednání o kompenzacích — Sklizeň ovoce — Odškodnění pro zemědělce — Oběti ruských útoků na Ukrajině — Situace na Ukrajině — Nezaměstnanost v červnu — Sněmovní vyšetřovací komise ke střelbě na FF UK — Jednání sněmovny — Průzkum pramenů v Karlových Varech — Ročenka architektury — Příprava summitu NATO ve Washingtonu — Finanční gramotnost — Hurikán Beryl — Orientace v nemocnicích — Nedostatek personálu na letišti v Praze — Problémy na pražském letišti — Kompenzace za zpožděná zavazadla a lety — Situace na jiných letištích v ČR — Úrazy elektrickým proudem — Sražený chodec na D1 — Rozsudek na ruskou dramatičkou — Nový britský parlament — New York zavádí popelnice v ulicích — Oprava plavební komory na Mělnicku — Bohemia Jazz Fest — Rozebírání vlaku lokomotivy na Karvinsku — Jednání o příměří v Pásmu Gazy — Povolební jednání ve Francii — Prodej aut — Ohniska račího moru na Vysočině — Start rakety Arian 6

                                9. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž55 minut

                                9. července

                                Znakový jazyk a skryté titulky

                                9. 7. 2024 na ČT24
                                Stopáž54 minut

                                8. července

                                Ruské útoky na Ukrajině — Bombardování dětské nemocnice — Vyjádření prezidenta Pavla — Boje na Ukrajině — Parlamentní volby ve Francii — Výsledky voleb — Zablokovaný francouzský parlament — Reakce na volby z Česka — Výsledky českého průmyslu — Stavebnictví v útlumu — Evropská frakce Patrioti — Zranění na jihlavském festivalu — Nové album kapely Imagine Dragons — Premiér Fiala v Bavorsku — Hurikán Beryl — Soud s pěstitelem marihuany — Fico se vrací do veřejného života — Černý kašel — Společnost Boeing se přizná k obviněním — Nejteplejší červen v historii měření — Projevy změn klimatu — Následky vyšších teplot — Bidenům dopis spolustraníkům — Stávková pohotovost na pražském letišti — Odškodnění obětí akce Asanace — Situace v Gaze — Jednání o novém národním parku na Křivoklátsku — Deset let od útoku na české vojáky v Afghánistánu — Nafukovací modely planet v Brně — Orbán v Pekingu — Odložení vyšetřování reklamní větve kauzy Čapí hnízdo — Kontroly letních táborů — Jednání o regulaci pro držitele zbraní — Auto srazilo čtveřici cyklistů — Salonní vůz K. Kludského

                                8. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž54 minut

                                8. července

                                Znakový jazyk a skryté titulky

                                8. 7. 2024 na ČT24
                                Stopáž49 minut

                                7. července

                                Volby ve Francii — Francouzi volí parlament — Předvolební průzkumy — Výsledky francouzských voleb — Silné bouřky v Česku — Pojišťovny a škody po bouřkách — Válka na Ukrajině — Návrat dětí na Ukrajinu — Pieta s prezidentem — Ceny českého ovoce — Tropická bouře Beryl — Závěr filmového festivalu v Karlových Varech — Přibývá lidí v předčasné penzi — Nová pravidla pro předčasné důchody — Vývoj inflace — Hromadná nehoda na dálnici D1 u Bělotína — Zavřená Brána gigantů — Letní výprodeje táhnou — Nákupní centra v ČR — Pravidla pro slevové akce — Možné personální změny ve vládě — Izraelský raketový úder — Česko jako antivirová velmoc — Oběť bouřek v ČR — Oslavy svátku svatého Fermína — Nová opoziční koalice v Rusku — Jízda králů — Čeští archeologové v Izraeli

                                7. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž49 minut

                                7. července

                                Znakový jazyk a skryté titulky

                                7. 7. 2024 na ČT24
                                Stopáž48 minut

                                6. července

                                Kurz koruny — Slabá česká koruna — Vývoj kurzu — Volby ve Francii — První jednání Starmerova kabinetu — Léky na předpis online — Památka mistra Jana Husa — Šance na zvolení Joea Bidena — Násilné útoky proti syrským uprchlíkům — Zneužívání podob známých lidí — Opravy Pražského okruhu — Sociálně vyloučené lokality — První Projev premiéra Fica po útoku — Jaká je životní úroveň vaší domácnosti? — Odbavování zavazadel — Varování před bouřkami — Závěr filmové festivalu v Karlových Varech — České filmy v Karlových Varech — Poslední červený koberec — Návrat filmové Ameriky — Jednání o propuštění izraelských rukojmí — Odpor mezi obyvateli Gazy — Silné bouřky — Írán má nového prezidenta — Jednodušší žádosti o příspěvek na péči — Požár zásobníku na asfalt — Bezpečnost během filmového festivalu — Do Třemešné dorazil Legiovlak — Ukrajinské děti na všesokolském sletu

                                6. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž48 minut

                                6. července

                                Znakový jazyk a skryté titulky

                                6. 7. 2024 na ČT24

                                Události na sociálních sítích

                                Napište nám