24 minut

12. srpna 2005

Část: Německá opozice ztrácí

Obsah dílu

Headlines — soudci si vysoudili 13. a 14. platy — hledaný mafián zatčen v Česku — Nové ceny za akcie-PKN — CzechTek: exkluzivní průzkum pro ČT — Přímluvy za Jandáka — Londýn: Heathrow ochromila stávka — Moskva vs. Varšava: násilí proti diplomatům — Německá opozice ztrácí — ropa dál láme rekordy — letní serál: finanční policie — srpen 2002: Českem se valila voda — Záplavy v Bulharsku — Love Planet: festival na letišti — Živý vstup — LovePlanet festival na letišti — letiště místo hotelu

Části dílu

00:06
Headlines
    Přehled zpráv
    00:48
    soudci si vysoudili 13. a 14. platy
      Soudcům náleží 13. a 14. platy za rok 2003 a 2004. Rozhodl o tom ústavní soud. Mimořádné mzdy odebral soudcům a dalším představitelům státní moci parlament kvůli úsporám ve státním rozpočtu.
      02:50
      hledaný mafián zatčen v Česku
        Česká policie zatkla v ústecké čtvrti Krásné Březno jednoho z vysoce postavených členů sicilské mafie Luigiho Putroneho.
        04:39
        Nové ceny za akcie-PKN
          Polský koncern PKN Orlen nabídl menšinovým akcionářům strategických petrochemických společností Unipetrol, Paramo a Spolana nové ceny za jejich akcie. Všechny
          05:08
          CzechTek: exkluzivní průzkum pro ČT
            Téměř dvě třetiny lidí si myslí, že policejní zásah proti účastníkům CzechTeku byl zbytečně tvrdý.
            06:52
            Přímluvy za Jandáka
              Premiéra Jiřího Paroubka navštívila další skupina umělců, aby se u něj, tentokrát, přimluvili za Vítězslava Jandáka - coby kandidáta na post ministra kultury:
              07:31
              Londýn: Heathrow ochromila stávka
                Britské aerolinky ochromila stávka a na londýnském letišti Heathrow zavládl chaos. Práci totiž přerušili zaměstnanci pozemního personálu.
                09:18
                Moskva vs. Varšava: násilí proti diplomatům
                  Obvyklé diplomatické neshody mezi Polskem a Ruskem přerostly do fyzických útoků. Ve Varšavě přepadli děti ruských diplomatů, naopak v Moskvě zbili dva pracovníky polské ambasády a polského novináře.
                  11:23
                  Německá opozice ztrácí
                    Německá opozice ztrácí šance na získání většiny v parlamentních volbách. Preference CDU/CSU klesly za poslední měsíce o sedm procent. Podepsaly se na tom i výroky šéfa CSU Edmunda Stoibera, že o budoucnosti Německa nesmí rozhodovat východ země, s frustrov
                    12:00
                    ropa dál láme rekordy
                      Ceny ropy dosahují denně nových rekordů - teď se prodávají za víc než 66 dolarů za barel.
                      13:35
                      letní serál: finanční policie
                        Teprve rok funguje nejmladší policejní útvar u nás - finanční policie. Doposud se zabývala téměř 550ti případy. Naposledy slavila úspěch včera, když zatkla německého podvodníka.
                        15:36
                        srpen 2002: Českem se valila voda
                          Před třemi lety zasáhla Českou republiku ničivá povodeň. Voda vzala život 17ti lidem a způsobila škody za více než 70 miliard korun: nejvíce v jižních, středních a severních Čechách, nevyhnula se ale ani Moravě.
                          17:18
                          Záplavy v Bulharsku
                            Do pomoci záplavami postiženému Bulharsku se mohou zapojit i lidé v Česku - a to prostřednictvím dárcovských SMS zpráv: Když se zpráva ve tvaru "DMS mezera Bulharsko" odešle na číslo 87 777, přispějete na pomoc Bulharsku 27-mi korunami.
                            17:42
                            Love Planet: festival na letišti
                              Přesně ve 14.hodin se otevřely brány jednoho z největších hudebních festivalů letošního léta - Love Planet, který se koná na letišti v Táboře.
                              19:06
                              Živý vstup
                                LovePlanet festival na letišti
                                20:46
                                LovePlanet festival na letišti
                                  Americký Národní úřad pro letectví a vesmír vyslal z floridského mysu Canaveral do kosmu novou sondu. Ta má vyhledat nejvhodnější místa pro budoucí přistání robotů a lidí na Marsu. NASA taky odložila další lety raketoplánů, které plánovala na září.
                                  21:19
                                  letiště místo hotelu
                                    Mladí cestovatelé čím dál častěji přespávají v letištních halách. Zpravidla je k tomu nutí velmi vysoké ceny v hotelích poblíž letišť.
                                    Přehrát celé video
                                    Stopáž21 minut
                                    Další díl
                                    13. srpna 2005

                                    Přehled dílů

                                    8351 dostupných
                                    Stopáž47 minut

                                    3. srpna

                                    Headlines — Reforma trestní politiky — Alternativní tresty — Zanedbání povinné výživy — Obavy z brzkého útoku Íránu na Izrael — Dohoda o přiznání viny — Slabá česká koruna — Český Těšín po požáru — Výměna řidičských průkazů on-line — Osud ruských a běloruských disidentů — Změna profese díky rekvalifikaci — Potopení ponorky — Kniha o historii cestování — Pomalejší valorizace penzí — Vývoj cen komodit — Zájem návštěvníků o památky — Požár na Žižkově — Melecitózní, tzv. cementový med medem — Medaile z LOH — Medailové úspěchy českých sportovců — Program LOH — Čeští fanoušci v Paříži — Útok v Somálsku — Vojákem na zkoušku — Tragická sobota na českých silnicích — Středoevropské setkání skautů — Kapela Aerosmith končí s koncerty — Aprobační zkoušky lékařů ze zahraničí — 250 odtahových aut na vyškovském letišti — Ferraty a podpora cestovního ruchu — Benefiční akce na záchranu kostela

                                    3. 8. 2024 na ČT1
                                    Stopáž47 minut

                                    3. srpna

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    3. 8. 2024 na ČT24
                                    Stopáž53 minut

                                    2. srpna

                                    Výměna vězňů — Návrat do vlasti — Největší výměna zajatců — Reakce z USA i Ruska — Návrat vězňů do Ruska — Drahé bydlení v Česku — Zabití lídra Hamásu — Varování před silnými bouřkami — Mezinárodní den romského holokaustu — Když jsou děti samy doma — Omezení majetkových práv Liberty Ostrava — Krajské a senátní volby — Kampaně ke krajským a senátním volbám — Trest pro Alojze Poláka — Srážka linkového autobusu s dodávkou v Ústí nad Labem — Nová aplikace ukazuje skrytá místa Pražského hradu — Čeští sportovnci na LOH v Paříži — Čeští tenisté na LOH — Úspěšný tým kordistů — Čekání na medaile — České naděje — Minimální mzda — Návštěvnost hudebních festivalů — Nový úsek dálnice D3 — Podvodníci s brigádami — Napětí ve Venezuele — Taylor Swift a britská ekonomika — V rakouském jezeře Wolfgangsee utonul muž z Česka — Nominace Kamaly Harrisové — Přeprava zboží letadly — Bezpečnost na olympiádě v Paříži — Těšín po požáru — Fyzioterapie ve větrném tunelu

                                    2. 8. 2024 na ČT1
                                    Stopáž53 minut

                                    2. srpna

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    2. 8. 2024 na ČT24
                                    Stopáž52 minut

                                    1. srpna

                                    Velká výměna vězňů — Velká výměna vězňů — Možní propuštění z Ruska na Západ — Okolnosti výměny vězňů — Reakce českého prezidenta — ČNB o výhledu ekonomiky a sazbách — Rozhodnutí ČNB o úrocích — Vývoj základní úrokové sazby — Schodek rozpočtu: 192,3 mld. Kč — Nové ETCS zabezpečení tratí — Zadržení Čecha kvůli chystanému útoku — Íránská tryzna za Ismáíla Haníju — Varhanní festival v Praze — Nefunkční systém stavebního řízení — Pravidla pro sdílení elektřiny — Babišův spor s Piráty — Výsledky Škody Auto — Alergie na vosí bodnutí — Sucho ve vodních tocích — Bouřky a přívalové deště — Jak si představit přívalový déšť — Bouřky a přívalové deště — Odpojení druhého bloku Temelína — Požár škol v Českém Těšíně — Sesuvy v Indii — Doznání teroristů k útokům z 11. září — Netopýr nakažený vzteklinou — Propuštěný žhář — Humanitární dávka pro ukrajinské uprchlíky — Snímek komety nad Kunětickou horou — Hlasování demokratů o kandidatuře K. Harrisové — Policisté jako krevní dárci — Festival Let It Roll

                                    1. 8. 2024 na ČT1
                                    Stopáž52 minut

                                    1. srpna

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    1. 8. 2024 na ČT24
                                    Stopáž53 minut

                                    31. července

                                    Ismáíl Haníja je po smrti — Okolnosti úmrtí šéfa Hamásu — Útok v Teheránu — Útok v Libanonu — Reakce spojenců Íránu na zabité lídry — Tanky za miliardy — Armádní nákupy — Projekty dostupného bydlení — Násilnosti v anglickém Southportu — Prezidentská kampaň ve Spojených státech — Prezidentovy podpisy nových zákonů — AI dokončila skladbu Mekyho Žbirky — Dronový útok na Ukrajině — Celková výše dluhů — Pravidla pro estetickou medicínu — Teplotní rekordy a bouřky — Postihy za neposečený bolševník — Úprava znečištěné vody — Čištění pitné vody — Zdravotní stav prezidenta Pavla — Spory Polska a Maďarska — Venezuela po volbách — Odškodnění dětských obětí sexuálního násilí — Nehody se silničáři — Online pohotovost na jihu Čech — Po S3 v Polsku až k Baltu — Česká pomoc při hašení požárů v Severní Makedonii — 20 let od výbuchu v Praze — Zemřela Diana Sternbergová — Práce na zkrácený úvazek — Záchyt asijského keřového komára v Česku — Voda v Seině vhodná pro plavce — Závěr LFŠ v Uherském Hradišti

                                    31. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž53 minut

                                    31. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    31. 7. 2024 na ČT24
                                    Stopáž53 minut

                                    30. července

                                    Pozvolný růst české ekonomiky — Pozvolný růst české ekonomiky — Vývoj české ekonomiky — Vliv výkonu ekonomiky na rozpočet — Slovensko-ukrajinský spor — Vyšetřování útoku ve Velké Británii — První udělené milosti — Nedotažený portál stavebníka — Venezuela po třaskavých volbách — Volební refroma německé vlády — Poničená úroda zeleniny — Odveta za útok na Golanských výšinách — Tragická nehoda v Novém Městě nad Metují — Nové instalace fotovoltaiky — Zpřístupnění rodného domu A. Dvořáka — Nedostatek pracovníků v sociálníh službách — Dotace na rozvoj venkova — Běloruská milost — Dopravní kolaps na D1 a D7 — Obžaloby policistů za napadení — Zhoubné nádory plic — Příznaky rakoviny plic — Záchyt a léčba rakoviny — Násilí na jihu Izraele — Tropické teploty v dějišti olympiády — Sesuvy půdy v indii — Odstávka v Temelíně — Soud v korupční kauze CzechTourism — Vydání Pavla Zítka do Česka — Policejní dohled na Letné — Výpovědi zaměstnanců hutí Liberty Ostrava — Krádeže v kempech — Polární záře nad Českem — Výjimečný trest za vraždu — Rozsáhlé požáry v USA a Kanadě — Sklizeň burčákového vína — Divoká karta pro českého paralympionika

                                    30. 7. 2024 na ČT1
                                    Stopáž53 minut

                                    30. července

                                    Znakový jazyk a skryté titulky

                                    30. 7. 2024 na ČT24

                                    Události na sociálních sítích

                                    Napište nám