Maso
Kuřecí stehýnka v remosce
2 kuřecí stehýnka
brambory
čerstvou zeleninu – rajčata, paprika, lilek nebo cuketa
česnek
koření a sůl
olej
Nachystejte si remosku, pokud budete chtít vařit racionálně, použijte na podlévání jen vodu, pokud si chcete přilepšit, trocha oleje neuškodí. Rozetřete jej na dno remosky, které pokladete plátky brambor. Na ně položte omytá a osolená, případně i okořeněná kuřecí stehýnka. Vše zasypejte na plátky pokrájenými rajčaty, paprikou a nakonec lilky nebo cuketami, které předem okořeníte, osolíte a dochutíte česnekem. Pečte v remosce, rozhodující je doba pečení masa. Všechny ingredience vzájemně pustí šťávy a chutě se spojí! Hezký gastronomický zážitek!
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů