Čaj na pročištění ledvin

Během této bylinné kůry nepijte žádné další bylinné čaje. Čaj je nutné vypít během deseti minut mezi pátou a sedmou hodinou podvečerní (podle tradiční čínské medicíny jde o dobu, kdy se čistí močový měchýř). Ledviny tak vlastně dostanou jakýsi impuls, aby nastartovaly svou činnost. Čaj pijeme v rámci jarní detoxikace po tři dny, pak je třeba zařadit jednodenní přestávku a poté čaj pít tři další dny. Pak už můžeme začít s dalšími kůrami na jarní pročištění.

1 polévková lžíce pampeliškového kořene
1 l destilované vody – ta má schopnost navazovat na sebe škodliviny a odvést je z těla ven

Polévkovou lžíci pampeliškového kořene zalijeme litrem destilované vody a necháme 5 minut povařit. Protože se část tekutiny odpaří, doplníme ji ledem na původní litrový objem. Scedíme a pijeme.

Čaj na pročištění ledvin

Čaj na pročištění ledvin

Ohodnoťte tento recept: 

78 hlasů

Bylinka v tomto receptu:

Další recepty Celý díl