Soutěž

Otázky z 30. června

Co je to ionizace?

  • A) proces, při kterém se z elektricky neutrálního atomu nebo molekuly stává iont
  • B) systém na čištění vzduchu

Svoji odpověď posílejte formou SMS ve tvaru POLO mezera A nebo B na telefonní číslo 900 11. Jeden divák, který správně odpoví a bude vylosován, se stane výhercem čističky vzduchu Ionic-CARE od firmy Högner v hodnotě 3690 korun. Soutěžit můžete do soboty 6. července, do ukončení vysílání našeho pořadu a jména výherců se dozvíte během prvního zářijového vysílání a rovněž na naší internetové stránce.

Jehličnaté stromy dnes zastupují více než 70 % našich lesů. Který jehličnan je u nás nejrozšířenější?

  • A) Borovice
  • B) Smrk

Odpověď posílejte formou SMS zprávy ve tvaru PATE mezera A, nebo B na telefonní číslo 900 11. Tři diváci, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, získají balíčky s ekologickými přípravky Frosch, které jsou přátelské k životnímu prostředí, v hodnotě 2500 korun. Svoji odpověď posílejte formou SMS ve tvaru PATE mezera A nebo B na telefonní číslo 900 11. Soutěžit můžete do soboty 6. července, do ukončení vysílání našeho pořadu a jména výherců se dozvíte během prvního zářijového vysílání a rovněž na naší internetové stránce.

Výherce minulé soutěže

Minule nás zajímalo, zda lze vodou ředitelné barvy po zaschnutí smýt vodou. Správná odpověď byla B) ne. Poukaz na nákup barev Balakryl v hodnotě tři tisíce korun získávají Jiřina Vrběcká – Staré Ransko, Milan Bendl – Brno a Dana Gregorová – Otradov.

Dále nás zajímalo, zda jsou sýry na gril vhodné pro vegetariány. Správná odpověď byla B) ano. Balíček produktů od značky Smetanito získávají Jana Resková – Čížkovice, Iva Vavrušová – Otrokovice a Jana Garská – Kunín.

Gratulujeme!

Pravidla soutěže