21 minut
Tamtam

10. června 2017

Část: Muzejní noci v Praze a Ostravě

Obsah dílu

Cirkulum — Muzejní noci v Praze a Ostravě — Tak jsme žili ve 20. století — Kraj beze stínu — Kašpárkohraní — Pohádková neděle na zámku Telč — Hrad Kokořín — Den otevřených dveří sklárny Moser — Zámecký den se psy na zámku Karlova Koruna — Výstava Zpátky do pohádky na Kunětické hoře — Kolodějova zahrada života — Soutěž — Rekapitulace

Části dílu

01:22
Cirkulum
    Ostrava tento víkend ožije cirkusovým uměním. Na progamu jsou vystoupení umělců z celého světa, odvážná akrobatická čísla a velkolepé triky a kousky. Pro malé diváky je připravena samostatná scéna.
    02:18
    Muzejní noci v Praze a Ostravě
      Návštěva muzea rozhodně nemusí být nuda. V sobotu se do těch pražských a ostravských můžete podívat po celý večer a noc a navíc zadarmo! Připraven bude také pestrý program, tak neváhejte, sestavte si seznam návštěv a vyrazte!
      03:10
      Tak jsme žili ve 20. století
        Velká výstava o tom, jak se měnil styl bydlení, oblékání a design věcí ve 20. století. Výstava, na které každý najde něco, co si pamatuje z dětství nebo domácností svých rodičů a prarodičů.
        06:20
        Kraj beze stínu
          Folklór? To je spousta barev, nádherné kroje, veselá muzika, tancování, dobré jídlo a pití! To všechno zažijete a uvidíte tento víkend na folklórním festivalu Kraj beze stínu.
          06:55
          Kašpárkohraní
            Největší rodinný festival v ČR zaplní pražské Letenské sady. Těší se na vás Tomáš Klus, bejbypunková partička Kašpárek v rohlíku, Mixle v piksle a mnozí další. Nebudou chybět divadla, herny, dílničky, hry a soutěže.
            07:55
            Pohádková neděle na zámku Telč
              V neděli se telčský zámek stane pohádkovým! Projděte si pohádkovou cestu plnou zábavných úkolů, podívejte se na divadlo, šermířský souboj nebo soutěžte v několika dětských pohádkových soutěžích!
              08:58
              Hrad Kokořín
                Patří k vašim výletním cílům hrady? A láká vás výlet na velkolepý hrad s cimbuřím, mohutnou věží a navíc ukrytý uprostřed lesů? Tak to neváhejte a vydejte se na Kokořín!
                11:49
                Den otevřených dveří sklárny Moser
                  Nahlédněte do zákulisí slavné sklárny. Uvidíte ceremoniál roztančení obřích číší, zjistíte, jak se malují skleněné výrobky a uvidíte rytí do skla. Něco si i vyzkoušíte a budete soutěžit o křišťálové výhry. Připraven je i zábavný program pro děti!
                  13:08
                  Zámecký den se psy na zámku Karlova Koruna
                    Bude to celodenní sportovní i odpočinková akce pro všechny. Pro psy, páníčky i rodiny s dětmi a i pro ty, kteří psa nemají. Všude se bude soutěžit, běhat, závodit, vyrábět a taky štěkat.
                    14:05
                    Výstava Zpátky do pohádky na Kunětické hoře
                      Hrad Kunětická hora hostí velkou pohádkovou výstavu! V hradním paláci uvidíte kostýmy a rekvizity z oblíbených českých pohádek – vedle Krkonošských určitě poznáte filmy Anděl Páně, Lotrando a Zubejda, Rumplcimprcampr, Ať přiletí čáp, královno, O princezně, která ráčkovala, Královna Koloběžka I. a mnohé další.
                      16:56
                      Kolodějova zahrada života
                        Tuhle zahradu vytvořili společně rodiče s dětmi a učiteli. Děti inspiruje, učí je o přírodě a životním prostředí a všem je v ní hezky. Navíc v sobutu od 14:00 se tu můžete účastnit zavodu na všem, co má kola. Akce je součástí projektu Víkendu otevřených zahrad, která se koná po celé republice.
                        17:41
                        Soutěž
                          18:18
                          Rekapitulace
                            Přehrát celé video
                            Stopáž20 minut
                            Další díl
                            17. června 2017

                            Přehled dílů

                            654 dostupných
                            Stopáž21 minut

                            20. července

                            Pimprléto Ostrava — Streetball Fest — Rybářské muzeum ve Vodňanech — Zátopkův zlatý týden — Kružberský tesák — Den koní — Dětský ráj na zámku Berchtold — Lesní slavnost Lapků z Drakova — Pekařská sobota ve skanzenu — Hravé peklo nejen pro děti — Noc v ZOO — Soutěž — Rekapitulace

                            20. 7. 2024 na ČT :D
                            Stopáž4 minuty

                            Tamtam plus

                            Hornické muzeum Příbram

                            19. 7. 2024 na ČT1
                            Stopáž20 minut

                            13. července

                            Za trilobity a dinosaury — Den s geologem — Národopisné muzeum Slánska v Třebízi — Olešnický kvítek — Tropická charitativní pouť v České Skalici — Zmrzlinový den na zámku Opočno — Zoologická zahrada Ústí nad Labem — Dětské prohlídky s Bílou paní — Legionářský marš — S houkačkou po Praze aneb automobily zachraňující životy — Portášské slavnosti ve Valašské Bystřici — Soutěž — Rekapitulace

                            13. 7. 2024 na ČT :D
                            Stopáž4 minuty

                            Tamtam plus

                            Rožmitál pod Třemšínem

                            12. 7. 2024 na ČT1
                            Stopáž20 minut

                            6. července

                            Downhill Cup — Stůj, nebo střelím! — České mozky léčí svět — Ve znamení kalicha — Slavnosti Pernštejn — Tim Burton – Návraty v Obecním domě — Zvonečkový jarmark — Dětské prohlídky na Duchcově — Výstava bonsají Libochovice — Skanzen Zubrnice — Folk festival Dambořice — Soutěž — Rekapitulace

                            6. 7. 2024 na ČT :D
                            Stopáž3 minuty

                            Tamtam plus

                            Les u Humpolce

                            5. 7. 2024 na ČT1
                            Stopáž20 minut

                            29. června

                            Historický den na hradě Šternberk — Hosínské zvonění — České muzeum stříbra — Býčí skála — Dravci přilétají aneb sokolníci na hradě Hukvaldy — Den pozemního vojska - BAHNA — Podlipanské muzeum v Českém Brodě — Slavnosti Pernštejnského panství — Římané a Kelti na Chalupské Štěpánce — Zoo Liberec — Klášter Sázava - prohlídka a tvoření — Soutěž — Rekapitulace

                            29. 6. 2024 na ČT :D
                            Stopáž4 minuty

                            Tamtam plus

                            Muzeum Vysočiny Jihlava

                            28. 6. 2024 na ČT1
                            Stopáž21 minut

                            22. června

                            9. narozeniny Zoo Tábor — Běh pro Jedličku — IQ Park Liberec — Den pro včely — Letecký den v Žamberku — Paddle Fest Jizera — Zámek Mníšek pod Brdy — Slavnost královny Johanky — Evropský šampionát vozítek s pedály — Zoopark Zájezd — Letní scény Prahy 10 — Soutěž — Rekapitulace

                            22. 6. 2024 na ČT :D
                            Stopáž21 minut

                            15. června

                            Světový Den větru - Den otevřených dveří větrných elektráren a větrných mlýnů — Historical Airshow 2024 — Botanická zahrada Liberec — Historická slavnost Barchan — Den malých záchranářů — Dopravní nostalgie a DOD ve Slatině — Ševci - výstava v žebráckém muzeu — Pochod švihlé chůze v Týně nad Vltavou — Sportovní den ve vile Stiassni — Tělo v těle — Pražská muzejní noc — Soutěž — Rekapitulace

                            15. 6. 2024 na ČT :D

                            Napište nám