21 minut
Tamtam

22. května 2015

Část: Rekapitulace

Obsah dílu

World Carp Classic Junior — Letecký den — Bikeclinic cup — Soutěžíme pro zdravé nožičky — Botanicus – Centrum řemesel — Loutky v nemocnici — Podorlický skanzen Krňovice — Večerníček na cestách — Škola hrou, hra školou — Zlín film festival — Hvězdárna a planetárium — Muzejní noc plná světel — Soutěž — Rekapitulace

Části dílu

01:05
World Carp Classic Junior
    Ryby, rybky i rybičky se už třesou nedočkavostí, kterému rybáři se je podaří ulovit. Chystá se totiž rybářská událost roku, na které nebudou chybět známí rybáři z celého světa a mezi nimi i Jakub Vágner. Národní týmy budou tvořeny z kapitánů, rybářských hvězd jednotlivých zemí a dvou dětí. Mladí rybáři zde změří své dovednosti s dětmi z ostatních týmů světa. Výtěžek z této akce poputuje na dobrou věc – na pomoc dětí postižených zákeřnou nemocí, leukemií.
    01:39
    Letecký den
      Vidět svět z ptačí perspektivy, to můžou piloti každý den. Vy můžete už tuto sobotu obdivovat jejich akrobatické kousky a po přistání jim nahlédnout do letadel. Ti odvážnější si můžou zalétat v některých z vybraných letadel. Připraven bude například vrtulník či různá vznášedla. O další program se postarají také hasiči, policie i historická vozidla a chybět nebudou soutěže pro děti.
      02:44
      Bikeclinic cup
        Závodníci, připravte si kola či odrážedla, Bikeclinic cup startuje vedle Jihlavské Zoo! Kromě různých délek tras pro závodníky můžete zavítat do zoo a také si zaskákat na trampolínách, ve skákacím hradu nebo si něco vytvořit ve výtvarném stanu. A pro soutěživky budou připraveny dovednostní soutěže, které prověří, jak moc své kolo umíte ovládat.
        03:47
        Soutěžíme pro zdravé nožičky
          Prožijte soutěžní odpoledne a prospějte svým nožkám. Čeká na vás spousta stanovišť s úkoly a soutěžemi. Odměna vás nemine! Pro nejmenší účastníky bude připravený dětský koutek. Myslí se i na vaše bříška a každý soutěžící dostane lístek na občerstvení. A pořádnou tečkou soutěžního dne bude dětská diskotéka.
          04:58
          Botanicus – Centrum řemesel
            Historická vesnička Botanicus v Ostré překypuje řemesly všeho druhu. Naleznete tady hrnčíře, provazníka, dráteníka, papírníka mydláře i svíčkaře a některé z řemesel si tady můžete dokonce vyzkoušet i vlastníma ručkama. Odpočívat pak můžete v rozsáhlých zahradách, kde se pěstují různé rostliny pro zdejší výrobu nebo jen tak poznávat různé druhy stromů a bylin.
            07:40
            Loutky v nemocnici
              Herci a muzikanti z projektu Loutky v nemocnici po celý rok rozveselují nemocné děti přímo ve špitálech. Tuto sobotu zavítají do pražského divadla Minor a projdou s vámi všechna jeho zákoutí, zabaví vás ve výtvarných, pohybových i hudebních dílnách a ještě uspořádají koncert kapel Loutkoband, Zuby nehty a Tornado Lou.
              08:49
              Podorlický skanzen Krňovice
                Navštivte s námi Podorlický skanzen, kde je co obdivovat v budovách i venku. Dozvíte se více o způsobu života našich babiček a dědečků, jak se jim hospodařilo, jaká řemesla je živila, dokonce si některé z nich budete moci sami vyzkoušet: jak zpracovat vlnu, jak se postarat o tažné koně, které uvidíte přímo v práci. A těšit se můžete např. i na ukázkové pečení chleba, který bude i k ochutnání. A na mnoho dalších venkovních aktivit i těch pod střechou skanzenu!
                11:43
                Večerníček na cestách
                  Večerníček slaví 50. narozeniny, a proto, že to chce pořádně oslavit se všem svými příznivci, vyráží na cesty! Po celém Česku jsou připraveny akce s celodenním programem. Děti si užijí spoustu zábavy, potkají oblíbené postavičky z pohádek a všichni si odpočinete u projekcí Večerníčků. Tento víkend se těšíme v sobotu v Opavě a v neděli v Ostravě.
                  12:20
                  Škola hrou, hra školou
                    Skládat, hádat, vymýšlet a přemýšlet – potrapte i vy své šedé mozkové závity a přijďte na festival zábavy, logických her, stavebnic a hlavolamů! Zatím co si děti budou hrát, dospělí se můžou dozvědět zajímavé informace například o zdravém pohybu dětí či zdravých svačinkách pro děti.
                    13:34
                    Zlín film festival
                      Filmomaniaci zbystřete! Začíná už 55. ročník mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež a i letos se máte na co těšit! Připravena je spousta animovaných i hraných filmů pro velké i malé diváky, budete moci sami hlasovat pro nejlepší film festivalu a chybět nebude ani doprovodný program. Těšit se můžete i na stánek ČT :D a pokud se do Zlína náhodou nedostane, nezoufejte, máme pro vás skvělou stránku, kde můžete sledovat několik filmů z festivalu v premiéře!
                      14:25
                      Hvězdárna a planetárium
                        Pojďte objevovat tajemství vesmíru. V Hradci Králové se v průběhu května dočkáte několika zajímavých astronomických úkazů. V pátek 21. 5. se Měsíc z pohledu Země dostane na stejnou pozici jako planeta Venuše a v sobotu také s Jupiterem. A v tento den se bude Saturn nacházet nejblíže Zemi! Ve hvězdárně a planetáriu se bude na co dívat!
                        16:58
                        Muzejní noc plná světel
                          Už jste byli někdy večer v muzeu? Teď máte šanci, protože v Kladně a ve Vinařicích se koná festival muzejní noci. V Sládečkově muzeu a v hornickém skanzenu Mayrau zažijete muzejní noc plnou světel. Pojďte si hrát na interaktivní světelné pískoviště, objevovat pokusy se světlem či bavit se světelnou UV show.
                          17:39
                          Soutěž
                            18:37
                            Rekapitulace
                              Přehrát celé video
                              Stopáž21 minut
                              Další díl
                              29. května 2015

                              Přehled dílů

                              650 dostupných
                              Stopáž20 minut

                              6. července

                              Downhill Cup — Stůj, nebo střelím! — České mozky léčí svět — Ve znamení kalicha — Slavnosti Pernštejn — Tim Burton – Návraty v Obecním domě — Zvonečkový jarmark — Dětské prohlídky na Duchcově — Výstava bonsají Libochovice — Skanzen Zubrnice — Folk festival Dambořice — Soutěž — Rekapitulace

                              6. 7. 2024 na ČT :D
                              Stopáž3 minuty

                              Tamtam plus

                              Les u Humpolce

                              5. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž20 minut

                              29. června

                              Historický den na hradě Šternberk — Hosínské zvonění — České muzeum stříbra — Býčí skála — Dravci přilétají aneb sokolníci na hradě Hukvaldy — Den pozemního vojska - BAHNA — Podlipanské muzeum v Českém Brodě — Slavnosti Pernštejnského panství — Římané a Kelti na Chalupské Štěpánce — Zoo Liberec — Klášter Sázava - prohlídka a tvoření — Soutěž — Rekapitulace

                              29. 6. 2024 na ČT :D
                              Stopáž4 minuty

                              Tamtam plus

                              Muzeum Vysočiny Jihlava

                              28. 6. 2024 na ČT1
                              Stopáž21 minut

                              22. června

                              9. narozeniny Zoo Tábor — Běh pro Jedličku — IQ Park Liberec — Den pro včely — Letecký den v Žamberku — Paddle Fest Jizera — Zámek Mníšek pod Brdy — Slavnost královny Johanky — Evropský šampionát vozítek s pedály — Zoopark Zájezd — Letní scény Prahy 10 — Soutěž — Rekapitulace

                              22. 6. 2024 na ČT :D
                              Stopáž21 minut

                              15. června

                              Světový Den větru - Den otevřených dveří větrných elektráren a větrných mlýnů — Historical Airshow 2024 — Botanická zahrada Liberec — Historická slavnost Barchan — Den malých záchranářů — Dopravní nostalgie a DOD ve Slatině — Ševci - výstava v žebráckém muzeu — Pochod švihlé chůze v Týně nad Vltavou — Sportovní den ve vile Stiassni — Tělo v těle — Pražská muzejní noc — Soutěž — Rekapitulace

                              15. 6. 2024 na ČT :D
                              Stopáž21 minut

                              8. června

                              600. výročí bitvy u Malešova — Keltský dětský den v Zemi Keltů — Muzeum lidových staveb v Kouřimi — Vybarvený běh v Kroměříži — Festival Dotkni se Písku — Festival Doteky v Horním Maršově — Včelí svět v Hulicích — Den stromů na hradě Lukov — Přehlídka filmů Okna do světa — Vietnam blízký a vzdálený — Nepřítel naslouchá v Areálu čs. opevnění v Šatově — Soutěž — Rekapitulace

                              8. 6. 2024 na ČT :D
                              Stopáž20 minut

                              1. června

                              Den dětí na Zubačce — Jízdy důlním vláčkem Kateřina v rezervaci SOOS — Pradědečkův traktor — Muzeum techniky Sokolov — Den dětí v Safari parku / S vysloužilcem do zoo — Dětský den na dostizích ve Velké Chuchli — Muzeum Boženy Němcové — Pohádkový les — Den dětí v Zoo Ostrava — Areál Žireč - Cyklomuzeum a Bylinková zahrada — Hradní hrátky — Soutěž — Rekapitulace

                              1. 6. 2024 na ČT :D
                              Stopáž20 minut

                              25. května

                              Veletrh vědy v Praze Letňanech — Divadlo patří dětem – Příbram — Nejkrásnější pohádky v Brně — Bitva u Lipan — Slované na huti v Adamově — Jaro na dědině v Rožnově pod Radhoštěm — Hrad Vildštejn – Muzeum hasičské techniky — Dětský den v rámci festivalu Khamoro v Praze — Pohádkový park na zámku Sychrov — Pohádkový den v Jablonném v Podještědí — Muzeum Fatamorgana ve Františkových Lázních — Narozeniny Maxipsa Fíka v Kadani — Soutěž — Rekapitulace

                              25. 5. 2024 na ČT :D
                              Stopáž21 minut

                              18. května

                              Pískoviště Písek — Oživlý hrad Boskovice — Muzeum autíček — Springteen — Den otevřených dveří Českého rozhlasu — Brněnská muzejní noc — Vodojemy na Špilberku — Geopark Brd a Podbrdska — Highland games — Broučkův dům – Muzeum Náchodska — Srdcem pro Nelinku — Soutěž — Rekapitulace

                              18. 5. 2024 na ČT :D

                              Napište nám