Ze zahrady rovnou do kuchyně a na talíř. Lifestylový magazín, nesoucí se v duchu přirozenosti, pohody, lásky a pokory k přírodě, i člověku.

Přehled dílů

130 dostupných
Herbář - 15. prosince
Stopáž26 minut

15. prosince

XII. řada

Bezový sad — Regionální okénko: mléko A2 — Veka — Kameraman Lukáš Pich — Jídla ze skanzenu: Bramborový salát

15. 12. 2024 na ČT1
Herbář - 8. prosince
Stopáž27 minut

8. prosince

XII. řada

Úvod — Vaječná tlačenka — Regionální okénko: Čerstvá vejce z volného výběhu — Uzený kapr Székely — Jídla ze skanzenu: Perník na strouhání

8. 12. 2024 na ČT1
Herbář - 1. prosince
Stopáž26 minut

1. prosince

XII. řada

Jídla ze skanzenu: Vánoční marmeláda z mišpulí a staropražské kořenky — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza — Levandulové údolí — Makový jáhelník

1. 12. 2024 na ČT1
Herbář - 24. listopadu
Stopáž27 minut

24. listopadu

XII. řada

Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

1. 12. 2024 na ČT1
Herbář - 17. listopadu
Stopáž27 minut

17. listopadu

XII. řada

Úvod — Tvarohový koláč se špenátem, batáty a fetou — Regionální okénko — Kachna s čokoládou a polentou od Huga Hromase — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Jáhlová kaše s pracharandou

24. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 10. listopadu
Stopáž27 minut

10. listopadu

XII. řada

Úvod — Kolumbijská polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně

17. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 3. listopadu
Stopáž26 minut

3. listopadu

XII. řada

Úvod — Japonské okurky salátovky — Květáková moussaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Zeleninové stir fry s tofu a houbami — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné housky

10. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 27. října
Stopáž27 minut

27. října

XII. řada

Úvod — Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový koláč s jahodami a rajčaty podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy

3. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 20. října
Stopáž27 minut

20. října

XII. řada

Úvod — Druhy rajčat — Polévka Soljanka — Nakládané okurky — Regionální okénko: Královehradecký, lesní med — Jídla ze skanzenu: Kuřecí plátek s broskví a sýrem

27. 10. 2024 na ČT1
Herbář - 17. prosince 2023
Stopáž26 minut

17. prosince 2023

XI. řada

Úvod — Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

17. 12. 2023 na ČT1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám