Herbář VII
Část: Bylinky: druhy bazalek
Obsah dílu
Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky
Části dílu
Přehled dílů
Herbář VII
VII. řada
Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu
Herbář VII
VII. řada
Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda
Herbář VII
VII. řada
Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta
Herbář VII
VII. řada
Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica
Herbář VII
VII. řada
Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance
Herbář VII
VII. řada
Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky
Herbář VII
VII. řada
Kurkuma a zázvor — Polévka z batátů — Koření z vaší zahrady — Staročeský medovník - regionální potravina — Jídla ze skanzenu: Znojemská a Cikánská omáčka
Herbář VII
VII. řada
Matcha dort — Med z Budišova - regionální potravina — Vietnamská kuchyně - Bún chả — Hřebíček — Jídla ze skanzenu: Hronovská vepřová kýta na zázvoru
Herbář VII
VII. řada
Melouny - druhy — Smoothie ball — Špachtlovaná zmrzlina - regionální potravina — Divoký losos s omáčkou sriracha — Velbloudí farma — Jídla ze skanzenu: Chlebovec
Herbář VII
VII. řada
Řepa - druhy a jejich využití v kuchyni — Dýňový chléb - regionální potravina — Thajská kuchyně — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Dvojctihodné koláče