27 minut

Herbář VII

Obsah dílu

Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky

Části dílu

01:55
Bylinky: druhy bazalek
Bylinky: druhy bazalek
    03:47
    Vietnamské závitky
    Vietnamské závitky
      10:37
      Bio jablečný mošt - regionální potravina
      Bio jablečný mošt - regionální potravina
        13:32
        Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout
        Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout
          18:33
          Kozí farma
          Kozí farma
            21:50
            Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky
            Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky
              Přehrát celé video
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut
              Další díl
              Herbář VII

              Přehled dílů

              126 dostupných
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

              22. 12. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda

              15. 12. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

              8. 12. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica

              1. 12. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance

              24. 11. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky

              10. 11. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Kurkuma a zázvor — Polévka z batátů — Koření z vaší zahrady — Staročeský medovník - regionální potravina — Jídla ze skanzenu: Znojemská a Cikánská omáčka

              3. 11. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Matcha dort — Med z Budišova - regionální potravina — Vietnamská kuchyně - Bún chả — Hřebíček — Jídla ze skanzenu: Hronovská vepřová kýta na zázvoru

              27. 10. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Melouny - druhy — Smoothie ball — Špachtlovaná zmrzlina - regionální potravina — Divoký losos s omáčkou sriracha — Velbloudí farma — Jídla ze skanzenu: Chlebovec

              20. 10. 2019 na ČT1
              Herbář - Herbář VII
              Stopáž26 minut

              Herbář VII

              VII. řada

              Řepa - druhy a jejich využití v kuchyni — Dýňový chléb - regionální potravina — Thajská kuchyně — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Dvojctihodné koláče

              13. 10. 2019 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám