27 minut

Herbář VI

Obsah dílu

Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

Části dílu

01:54
Svatojánský chlebíček
Svatojánský chlebíček
    03:44
    Koření z Varnsdorfu
    Koření z Varnsdorfu
      07:34
      Perníčky
      Perníčky
        13:21
        Destiláty z kvalitního obilí
        Destiláty z kvalitního obilí
          15:29
          Obalovaný celer
          Obalovaný celer
            21:02
            Bio obilnice
            Bio obilnice
              23:03
              Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš
              Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš
                Přehrát celé video
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž27 minut
                Další díl
                Herbář VI

                Přehled dílů

                130 dostupných
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž27 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

                16. 12. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž27 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

                9. 12. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž27 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

                2. 12. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž27 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

                25. 11. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

                18. 11. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka

                11. 11. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš

                4. 11. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky

                21. 10. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

                14. 10. 2018 na ČT1
                Herbář - Herbář VI
                Stopáž26 minut

                Herbář VI

                VI. řada

                Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň

                7. 10. 2018 na ČT1

                Herbář na sociálních sítích

                Napište nám