![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/64884d35bb53ca61960f95ab/logo/herbar-1696847394752.png)
Z Prahy
Část: Rostbeef aneb hovězí roštěná
Obsah dílu
Za čtyři roky Herbáře jsme zapomněli na Prahu. I tady můžete žít svůj bylinkový život a užívat si různé zajímavé trendy. Jak? Tak se dívejte.
Části dílu
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509852.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509853.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509854.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509855.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509856.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509857.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509858.jpg?width=116&height=65)
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/216/216522160050011/509859.jpg?width=116&height=65)
Recepty
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64887d127d058e8f620e0400/card/vanoce-21-1714586167.jpg?width=480&height=270)
Přehled dílů
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64887d127d058e8f620e0400/card/vanoce-21-1714586167.jpg?width=480&height=270)
Vánoce
IV. řada
Úvod — Třešeň ptačí a višeň obecná — Ořechový salám — Jídla ze skanzenu – pšenice s mákem — Vánočka — Polévka halászle — Kapří hranolky s hrachovou kaší — Ohlédnutí za čtyřmi řadami Herbáře — Zemlbába Jany Prachařové
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c0f5d0b107710d4fd4/card/z-prahy-1714591481.jpg?width=480&height=270)
Z Prahy
IV. řada
Úvod — Pražský koláč — Městské včely — Rostbeef aneb hovězí roštěná — Břečťan popínavý — Nepečené šípkové cukroví — Nepečené raw cukroví — Národní knihovna
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648876a4a626d5fee60f1dec/card/byliny-pod-stromecek-1714585904.jpg?width=480&height=270)
Byliny pod stromeček
IV. řada
Úvod — Zázvorky ze sušeného zázvoru — Kdoulový sýr podle M. D. Rettigové a mikulášský vrkoč — Mátový peeling — Lopuch větší — Šumivé koule do koupele — Muzeum textilu v České Skalici — Spirálový dort
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c0f5d0b107710d4fd2/card/advent-7-1714591481.jpg?width=480&height=270)
Advent
IV. řada
Úvod — Medvědí tlapky neboli pracny — Jídla ze skanzenu – pučálka a pražmo — Ostružinová kořeněná šťáva — Vánoční štola — Mikulášský vrkoč — Pravý perník
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/6488512a0e6527afae01e3c7/card/opravdu-tradicni-1714582399.jpg?width=480&height=270)
Opravdu tradiční
IV. řada
Úvod — Kraple — Pálení Jidáše — Kakánek, rozhuda a toleranc — Devětsil lékařský — Jídla ze skanzenu – žebračka — Slepice na paprice — Staročeský svatební koláč
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c0f5d0b107710d4fd6/card/svetovy-1714591481.jpg?width=480&height=270)
Světový
IV. řada
Úvod — Rakytníková šťáva s maté — Burákové máslo — Pelmeně — Lupina – vlčí bob — Bulharské plněné papriky — Elektromobilně do Kodaně — Chia fresca a chia pudink — Trvale udržitelné Dánsko — Ramen
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c0f5d0b107710d4fd0/card/budoucnost-je-dobra-1714591481.jpg?width=480&height=270)
Budoucnost je dobrá
IV. řada
Úvod — Oříšková paštika — Kateřina v Rakousku — Kukuřičná polévka — Kateřina na bylinkách — Kuře v seně — Elektromobilita — Sluneční grilovačka
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64888d0ebb6e97e9460e41e5/card/dusickovy-1714586628.jpg?width=480&height=270)
Dušičkový
IV. řada
Úvod — Miletínské modlitbičky — Vzpomínka na fotografa Adama Holého — Kaštanové máslo a kaštanový moučník s rozmarýnem — Jídla ze skanzenu – moumelich — Náprstník červený — Majitel pohřební služby Raimund Niederführ — Dýňové con carne — Boží milosti
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c0f5d0b107710d4fd5/card/prvorepublikovy-1714591481.jpg?width=480&height=270)
Prvorepublikový
IV. řada
Úvod — Libečkové maggi — Frgál a merhovaný koláč — Hloh obecný — Pečený králík — Moruše a bourec morušový — Tažený závin
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/648962c1f5d0b107710d4fdb/card/podzimni-1714591482.jpg?width=480&height=270)
Podzimní
IV. řada
Úvod — Bobuloviny podzimu — Dřišťál v medu — Původní mrkve a černucha setá — Mrkvová polévka — Trnka obecná — Šípky a jeřabiny — Podzimní králičí pilaf — Na návštěvě u Ondřeje Kobzy — Jídla ze skanzenu – hoďbidlo neboli uhlířina