Opravdu tradiční
Část: Kakánek, rozhuda a toleranc
Obsah dílu
Ono se řekne tradiční. Ale co je opravdu tradiční? Kde leží ta doba, která určuje tradici českou? A jaké jsou ty opravdu tradiční recepty?
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Vánoce
IV. řada
Už jsou tu zase. Po roce, vánoce, vánoce přicházejí, zpívejme, přátelé... Klasika. Copak asi budeme vařit?
Z Prahy
IV. řada
Za čtyři roky Herbáře jsme zapomněli na Prahu. I tady můžete žít svůj bylinkový život a užívat si různé zajímavé trendy. Jak? Tak se dívejte.
Byliny pod stromeček
IV. řada
Nejen to, co jíme, ale také to, jak se staráme o svůj zevnějšek, se projevuje na našem zdraví. A dokonce tím vším můžeme obdarovat své blízké. Tušíte správně, budeme připravovat vánoční dárky.
Advent
IV. řada
Advent byl vždy časem kouzel a rozjímání. U nás v Herbáři tomu tak je dodnes.
Opravdu tradiční
IV. řada
Ono se řekne tradiční. Ale co je opravdu tradiční? Kde leží ta doba, která určuje tradici českou? A jaké jsou ty opravdu tradiční recepty?
Světový
IV. řada
Herbář se vydává z českých zahrádek za hranice. Vařit budeme věci světové. Kateřina dokonce pojede elektro autem až do Dánska.
Budoucnost je dobrá
IV. řada
Čechy jsou plné bylin, plné inspirace. Čechy jsou plné jídla a skvělých regionálních receptů. Na některá místa se tentokrát Kateřina a Linda vydají, aby daly ochutnat také ze svého Herbáře.
Dušičkový
IV. řada
Nevěšte hlavu, inspirovat vás dnes bude stylový funebrák a chuť do života Vám vrátí naše recepty.
Prvorepublikový
IV. řada
První republice bude téměř 100 let. Jak se v této době vařilo, peklo a žilo, najdete právě v tomto díle.
Podzimní
IV. řada
Podzim je tu ve vší parádě. Ty nejlepší staré i nové podzimní dobroty můžete ochutnat právě v tomto díle Herbáře.