27 minut

Zelenina do mrazu

Část: Linda na švestkách

Obsah dílu

Když se řekne zima, vybaví se nám zrytá zahrada. A přesto se najdou plodiny, které vydrží minusové teploty a dají se sklízet čerstvé od prosince do února.

Části dílu

00:00
Úvod
    01:14
    Zimní salát
      05:02
      Bílá ředkev naložená v medu a lososové loďky
        08:34
        Quiche s pórkem
          12:29
          Kadeřávek – chipsy, smoothie a pesto
            14:31
            Linda na švestkách
              18:10
              Makovec
                19:49
                Štěpánská pečeně
                  24:46
                  Závěr
                    Přehrát celé video

                    Recepty

                    Stopáž27 minut
                    Další díl
                    Zimní slunovrat a Vánoce

                    Přehled dílů

                    121 dostupných
                    Stopáž27 minut

                    Zimní slunovrat a Vánoce

                    III. řada

                    Úvod — Prvorepublikový bramborový salát — Mokrý vánoční dort — Valašská ščedračka — Kapr pečený na sardeli podle Šroubka a Kapr namodro — Zimní slunovrat a ohlédnutí za třetím Herbářem — Vepřové koleno s vejmrdou

                    20. 12. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Zelenina do mrazu

                    III. řada

                    Úvod — Zimní salát — Bílá ředkev naložená v medu a lososové loďky — Quiche s pórkem — Kadeřávek – chipsy, smoothie a pesto — Linda na švestkách — Makovec — Štěpánská pečeně — Závěr

                    13. 12. 2015 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Bio a tradiční cukroví

                    III. řada

                    Úvod — Marmelády podle mistryně světa — Červená přenice — Zázvorky z čerstvého zázvoru — Anýzky — Masarykovy knoflíky — Křížaly — Mandloň obecná — Mozartovy koule – raw cukroví — Angus — Hovězí po burgundsku — Metal & Burgery

                    6. 12. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Advent ze starých časů

                    III. řada

                    Úvod — Pečené čaje — Domácí bylinková lékárnička — Zavináče — Výlov rybníku — Česká ryba – rybí pekáč — Ohlédnutí — Vrkoč — Pravý perník

                    29. 11. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Trvale udržitelný díl

                    III. řada

                    Úvod — Polévka miso s tofu — Tofu jednohubky s miso pastou — Len setý — Domácí zubní pasta — Raw tyčinky — V Krkonoších — Šumavská kulajda — Šumavský báč — Trvalá udržitelnost — Vajíčkoví sněhuláci

                    22. 11. 2015 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Pozor, pozor

                    III. řada

                    Úvod — Blín černý — Cheesecake z Lučiny — Mediciální sladová vína — Kuře na pelyňku — Konopí seté — Konopná tyčinka — Oměj šalamounek a náprstník červený — Klášterní zahrada na Kuksu — Slaná svačina do skla — Sladká svačina do skla — Chléb s konopným sádlem

                    15. 11. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Údolí včel

                    III. řada

                    Úvod — Pampeliškový med — Na návštěvě u pana včelaře – 1. část — Medovo-hořčičná zálivka — Ořechy v medu — Pleťová maska z pylu — Na návštěvě u pana včelaře – 2. část — Medový koláč — Medová perlička — Glazovaná zelenina — Brukev řepka olejka

                    8. 11. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Lovu zdar

                    III. řada

                    Úvod — Tradiční drožďová polévka s knedlíčky — Hlohovice — Bažant nadívaný borůvkami a kaštany — Jak se dělá pivo — Kančí se šípkovou a se zelím — Karlovarský a palfajský knedlík — Myslivecké knoflíčky

                    1. 11. 2015 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Barvy podzimu

                    III. řada

                    Úvod — Kimchi — Pečená dýně na šalvěji s nudlemi — Klasický dýňový koláč z USA (a Kanady) — Ovčí feta nakládaná na bylinkách — Nakládaný hermelín — Jehněčí kebab s pistáciemi — Řepný kvas

                    25. 10. 2015 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Nekašlete na nás

                    III. řada

                    Úvod — Bramboračka s popencem a medvědím česnekem — Vitaminová voda — Šalvějový a mateřídouškový sirup — Lékárna U granátového jablka na Kuksu — Cibule s medem — Cibulový obklad — Přeštické prase — Voňavé vepřenky se zázvorem — Polentové hranolky — Bezový sorbet

                    18. 10. 2015 na ČT1

                    Herbář na sociálních sítích

                    Napište nám