![Herbář](https://ctfs.ceskatelevize.cz/img/dBG7g4ka1bt_iUgw8W_BWYBMbxEczTKwkZwxGk8NdI0/rs:fit:600:280/plain/s3/porady-s3/64884d35bb53ca61960f95ab/logo/herbar.4d902.png)
Herbář
Přehled dílů
22. prosince 2024
XII. řada
Zemlbába — Regionální okénko: Čerstvý sýr - mix koření — Tříkrálová brioška podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Koláč Lopaťák
15. prosince 2024
XII. řada
Bezový sad — Regionální okénko: mléko A2 — Silvestrovská veka podle Maškrtnice — Kameraman Lukáš Pich — Vlašský salát podle normy ČSL
8. prosince 2024
XII. řada
Úvod — Vaječná tlačenka — Regionální okénko: Čerstvá vejce z volného výběhu — Kapr Székely, halušky podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Perník ke strouhání podle A. Kejřové
1. prosince 2024
XII. řada
Jídla ze skanzenu: Staropražské kořenky s mišpulovou zavařeninkou — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza - nejlepší těsto na doma od Maškrtnice — Levandulové údolí — Makový jáhelník
24. listopadu 2024
XII. řada
Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka
17. listopadu 2024
XII. řada
Úvod — Tvarohový koláč se špenátem, batáty a fetou — Regionální okénko — Kachna s čokoládou a polentou od Huga Hromase — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Jáhlová kaše s pracharandou
10. listopadu 2024
XII. řada
Úvod — Kolumbijská polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně
3. listopadu 2024
XII. řada
Úvod — Japonské okurky salátovky — Květáková moussaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Zeleninové stir fry s tofu a houbami — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné housky
27. října 2024
XII. řada
Úvod — Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový koláč s jahodami a rajčaty podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy
20. října 2024
XII. řada
Úvod — Druhy rajčat — Polévka Soljanka — Nakládané okurky — Regionální okénko: Královehradecký, lesní med — Jídla ze skanzenu: Kuřecí plátek s broskví a sýrem