![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/10588743864-denik-dity-p/images/logo.png)
16/16 Pod stanem
Část: Rýžová kaše s malinovým džemem
Obsah dílu
Rýžová kaše s malinovým džemem — Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem — Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi
Části dílu
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/215/215562260170016/480160.jpg?width=116&height=65)
Příprava: 20 minut; Vaření: 35 minut
150 g rýže
250 ml mléka
50 g krupicového cukru špetka soli semínka z 1⁄2 vanilkového lusku
1 vejce, prošlehané
1 lžíce másla
Na malinový džem
300 g malin + na ozdobu
100 g krupicového cukru
1⁄2 lžíce citronové šťávy
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/215/215562260170016/480161.jpg?width=116&height=65)
Příprava: 30 minut
340 g tuňáka v olivovém oleji
50 g majonézy šťáva z 1⁄2 citronu
50 g krémového sýra
1 cibule, nasekaná nadrobno
1 lžíce kaparů sůl a čerstvě mletý pepř
2 vejce rukola na ozdobu
4 plátky chleba
Na bylinkovou zálivku
1⁄2 lžíce nasekané bazalky
1⁄2 lžíce nasekaného koriandru
1⁄2 lžíce nasekané petrželky
3 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamikového octa sůl a čerstvě mletý pepř
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimg/ivysilani/indexes/photos/crop/215/215562260170016/480162.jpg?width=116&height=65)
Příprava: 50–55 minut
2 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
170 g pancetty nebo slaniny, nakrájené na kostky
1 červená chilli paprička, nakrájená na tenké plátky, zbavená semínek
2 lžičky uzené papriky lístky ze 4 snítek čerstvého oregana + na ozdobu
2x 400g konzerva cherry rajčat sůl a čerstvě mletý pepř
400g konzerva fazolí borlotti nebo cannellini, scezených a opláchnutých
4 vejce
120 g feta sýra indiánský chleba k podávání
Přehled dílů
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a5677/card/stastny-novy-rok-2-1714583659.jpg?width=480&height=270)
1/16 Šťastný nový rok
II. řada
Utopenci — Pistáciové sušenky — Paprikáš
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7efdb18b19a90a5684/card/na-parniku-1714583660.jpg?width=480&height=270)
2/16 Na parníku
II. řada
Pljeskavica s ajvarem — Krkovičky s medovopivní BBQ omáčkou a jablečným kečupem — Grilované kuře s ledovým salátem s modrým sýrem a cibulkou
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a567e/card/hnizdeni-1714583660.jpg?width=480&height=270)
3/16 Hnízdění
II. řada
Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a567a/card/kdyz-jim-za-dva-1714583659.jpg?width=480&height=270)
4/16 Když jím za dva
II. řada
Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem — Marinovaný grilovaný losos — Dort Mississippi
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7cfdb18b19a90a5672/card/jidla-pro-dusi-1714583659.jpg?width=480&height=270)
5/16 Jídla pro duši
II. řada
Dýňový cheesecake — Líčka na víně s bramborovou kaší — Slepičí polévka
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a5675/card/nejlepsi-pesto-na-svete-1714583659.jpg?width=480&height=270)
6/16 Nejlepší pesto na světě
II. řada
Toskánská rajčatová polévka — Pesto — Domácí těstoviny
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a5676/card/v-italii-na-lanyzich-1714583659.jpg?width=480&height=270)
7/16 V Itálii na lanýžích
II. řada
Dušené vepřové nadivoko — Parmazánové rizoto — Míchaná vajíčka
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a567f/card/moje-panelstory-1714583660.jpg?width=480&height=270)
8/16 Moje panelstory
II. řada
Francouzské brambory — Hrachovka s krutony a Skořicové lívanečky — Pohár Věra
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7cfdb18b19a90a5670/card/halusky-ze-zavady-1714583659.jpg?width=480&height=270)
9/16 Halušky ze Závady
II. řada
Halušky s brynzou — Gróbská husí stehna s lokšemi — Džatky s mákem
![](https://ctfs.ceskatelevize.cz/porady-s3/episode/64885e7dfdb18b19a90a567d/card/rodinny-prebor-1714583660.jpg?width=480&height=270)
10/16 Rodinný přebor
II. řada
Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín