26 minut

16/16 Pod stanem

Obsah dílu

Rýžová kaše s malinovým džemem — Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem — Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi

Části dílu

03:15
Rýžová kaše s malinovým džemem
Rýžová kaše s malinovým džemem
    4 porce
    Příprava: 20 minut; Vaření: 35 minut
    150 g rýže
    250 ml mléka
    50 g krupicového cukru
    špetka soli
    semínka z 1⁄2 vanilkového lusku
    1 vejce, prošlehané
    1 lžíce másla
    Na malinový džem
    300 g malin + na ozdobu
    100 g krupicového cukru
    1⁄2 lžíce citronové šťávy
    09:49
    Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem
    Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem
      2–4 porce
      Příprava: 30 minut
      340 g tuňáka v olivovém oleji
      50 g majonézy
      šťáva z 1⁄2 citronu
      50 g krémového sýra
      1 cibule, nasekaná nadrobno
      1 lžíce kaparů
      sůl a čerstvě mletý pepř
      2 vejce
      rukola na ozdobu
      4 plátky chleba
      Na bylinkovou zálivku
      1⁄2 lžíce nasekané bazalky
      1⁄2 lžíce nasekaného koriandru
      1⁄2 lžíce nasekané petrželky
      3 lžíce olivového oleje
      1 lžička balzamikového octa
      sůl a čerstvě mletý pepř
      14:50
      Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi
      Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi
        4 porce
        Příprava: 50–55 minut
        2 lžíce olivového oleje
        1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
        3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
        170 g pancetty nebo slaniny, nakrájené na kostky
        1 červená chilli paprička, nakrájená na tenké plátky, zbavená semínek
        2 lžičky uzené papriky
        lístky ze 4 snítek čerstvého oregana + na ozdobu
        2x 400g konzerva cherry rajčat
        sůl a čerstvě mletý pepř
        400g konzerva fazolí borlotti nebo cannellini, scezených a opláchnutých
        4 vejce
        120 g feta sýra
        indiánský chleba k podávání
        Přehrát celé video

        Přehled dílů

        32 dostupných
        Deník Dity P. - 1/16 Šťastný nový rok
        Stopáž27 minut

        1/16 Šťastný nový rok

        II. řada

        Utopenci — Pistáciové sušenky — Paprikáš

        Poslední vysílání 11. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 2/16 Na parníku
        Stopáž27 minut

        2/16 Na parníku

        II. řada

        Pljeskavica s ajvarem — Krkovičky s medovo­pivní BBQ omáčkou a jablečným kečupem — Grilované kuře s ledovým salátem s modrým sýrem a cibulkou

        Poslední vysílání 18. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 3/16 Hnízdění
        Stopáž27 minut

        3/16 Hnízdění

        II. řada

        Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

        Poslední vysílání 25. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 4/16 Když jím za dva
        Stopáž27 minut

        4/16 Když jím za dva

        II. řada

        Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem — Marinovaný grilovaný losos — Dort Mississippi

        Poslední vysílání 1. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 5/16 Jídla pro duši
        Stopáž27 minut

        5/16 Jídla pro duši

        II. řada

        Dýňový cheesecake — Líčka na víně s bramborovou kaší — Slepičí polévka

        Poslední vysílání 8. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 6/16 Nejlepší pesto na světě
        Stopáž26 minut

        6/16 Nejlepší pesto na světě

        II. řada

        Toskánská rajčatová polévka — Pesto — Domácí těstoviny

        Poslední vysílání 15. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 7/16 V Itálii na lanýžích
        Stopáž27 minut

        7/16 V Itálii na lanýžích

        II. řada

        Dušené vepřové nadivoko — Parmazánové rizoto — Míchaná vajíčka

        Poslední vysílání 22. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 8/16 Moje panelstory
        Stopáž26 minut

        8/16 Moje panelstory

        II. řada

        Francouzské brambory — Hrachovka s krutony a Skořicové lívanečky — Pohár Věra

        Poslední vysílání 29. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 9/16 Halušky ze Závady
        Stopáž27 minut

        9/16 Halušky ze Závady

        II. řada

        Halušky s brynzou — Gróbská husí stehna s lokšemi — Džatky s mákem

        Poslední vysílání 6. 5. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 10/16 Rodinný přebor
        Stopáž26 minut

        10/16 Rodinný přebor

        II. řada

        Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

        Poslední vysílání 13. 5. 2016 na ČT1

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám