6 minut

11/16 Buchty na plech

Část: Koláč se zakysanou smetanou a skořicí

Obsah dílu

Koláč s malinami a mascarpone — Koláč se zakysanou smetanou a skořicí — Rebarborové řezy

Části dílu

01:55
Koláč s malinami a mascarpone
Koláč s malinami a mascarpone
    Příprava: 15 minut; Chlazení: 1 hodina
    500 g máslových sušenek
    60 g oloupaných mandlí
    150 g rozpuštěného másla
    Na krém
    250 ml smetany ke šlehání
    160 g moučkového cukru
    semínka z 1 vanilkového lusku
    750 g mascarpone
    2 lžíce najemno nastrouhané kůry z biocitronu
    600 g malin
    Na polevu
    5 lžic malinového džemu, hodně jemného, bez semínek
    3 lžíce medu
    1 lžíce vody
    10:59
    Koláč se zakysanou smetanou a skořicí
    Koláč se zakysanou smetanou a skořicí
      Příprava: 20 minut; Pečení: 20–25 minut
      5 vajec, žloutky a bílky zvlášť
      200 g krupicového cukru
      100 ml rostlinného oleje
      250 g hladké mouky
      1 sáček kypřicího prášku do pečiva
      máslo na vymazání
      Na pudink
      2 sáčky vanilkového pudinkového prášku
      1 l mléka
      4 lžíce krupicového cukru
      Na potření
      3 kelímky zakysané smetany
      2 lžíce moučkového cukru
      skořice na posypání
      17:42
      Rebarborové řezy
      Rebarborové řezy
        Příprava: 30 minut; Pečení: 30–35 minut
        180 g hladké mouky
        150 g ovesných vloček
        200 g tmavého cukru
        1⁄2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
        1⁄4 lžičky soli
        170 g másla, změklého, nakrájeného na kousky + na vymazání
        Na náplň
        200 g rebarbory, nakrájené na 3cm kousky
        250 g jahod, nakrájených na plátky
        1 lžíce citronové šťávy
        100 g krupicového cukru
        2 lžíce kukuřičného škrobu
        Přehrát celé video
        Deník Dity P. - 12/16 Prázdniny na chalupě
        Stopáž26 minut
        Další díl
        12/16 Prázdniny na chalupě

        Přehled dílů

        32 dostupných
        Deník Dity P. - 1/16 Šťastný nový rok
        Stopáž27 minut

        1/16 Šťastný nový rok

        II. řada

        Utopenci — Pistáciové sušenky — Paprikáš

        Poslední vysílání 11. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 2/16 Na parníku
        Stopáž27 minut

        2/16 Na parníku

        II. řada

        Pljeskavica s ajvarem — Krkovičky s medovo­pivní BBQ omáčkou a jablečným kečupem — Grilované kuře s ledovým salátem s modrým sýrem a cibulkou

        Poslední vysílání 18. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 3/16 Hnízdění
        Stopáž27 minut

        3/16 Hnízdění

        II. řada

        Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

        Poslední vysílání 25. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 4/16 Když jím za dva
        Stopáž27 minut

        4/16 Když jím za dva

        II. řada

        Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem — Marinovaný grilovaný losos — Dort Mississippi

        Poslední vysílání 1. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 5/16 Jídla pro duši
        Stopáž27 minut

        5/16 Jídla pro duši

        II. řada

        Dýňový cheesecake — Líčka na víně s bramborovou kaší — Slepičí polévka

        Poslední vysílání 8. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 6/16 Nejlepší pesto na světě
        Stopáž26 minut

        6/16 Nejlepší pesto na světě

        II. řada

        Toskánská rajčatová polévka — Pesto — Domácí těstoviny

        Poslední vysílání 15. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 7/16 V Itálii na lanýžích
        Stopáž27 minut

        7/16 V Itálii na lanýžích

        II. řada

        Dušené vepřové nadivoko — Parmazánové rizoto — Míchaná vajíčka

        Poslední vysílání 22. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 8/16 Moje panelstory
        Stopáž26 minut

        8/16 Moje panelstory

        II. řada

        Francouzské brambory — Hrachovka s krutony a Skořicové lívanečky — Pohár Věra

        Poslední vysílání 29. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 9/16 Halušky ze Závady
        Stopáž27 minut

        9/16 Halušky ze Závady

        II. řada

        Halušky s brynzou — Gróbská husí stehna s lokšemi — Džatky s mákem

        Poslední vysílání 6. 5. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 10/16 Rodinný přebor
        Stopáž26 minut

        10/16 Rodinný přebor

        II. řada

        Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

        Poslední vysílání 13. 5. 2016 na ČT1

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám