7 minut

3/16 Hnízdění

Část: Pomalu pečená vepřová plec

Obsah dílu

Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

Části dílu

03:01
Pomalu pečená vepřová plec
Pomalu pečená vepřová plec
    8–10 porcí
    Příprava: 20 minut; pečení: 6 hodin
    3 kg vepřové plece s kůží
    2 lžíce drceného kmínu
    1 lžička čerstvě mletého černého pepře
    3 lžičky soli
    2 lžíce olivového oleje
    11⁄2 kg malých pevných brambor
    8 stroužků česneku ve slupce
    1 velká cibule, oloupaná, nakrájená na klínky
    2 mrkve, očištěné, nakrájené na větší kusy
    3 petržele, očištěné, nakrájené na větší kusy
    několik snítek čerstvého tymiánu
    2 lžíce olivového oleje
    sůl a čerstvě mletý pepř
    11⁄2 lžíce hladké mouky
    250–300 ml kuřecího vývaru + na podlití
    čerstvě mletý pepř na ozdobu
    11:06
    Sulc
    Sulc
      4–6 porcí
      Příprava: 30 minut; vaření: 21⁄2–3 hodiny; odležení: několik hodin
      2 vepřové nožičky
      1 vepřové koleno
      1 cibule, oloupaná, v celku
      3 bobkové listy
      10 kuliček černého pepře
      8 kuliček nového koření
      sůl
      1 lžíce octa
      čerstvá majoránka na ozdobu
      K podávání: nadrobno nakrájená cibule, ocet, čerstvě mletý pepř a chleba
      17:08
      Karbanátky
      Karbanátky
        4–6 porcí
        Příprava: 25 minut; smažení: 15 minut
        450 g mletého libového vepřového masa
        300 g mletého tučného vepřového masa
        150 g mletého hovězího ořechu
        11⁄2 housky, nakrájené na kostičky
        100 ml mléka na namočení housky
        1⁄2 cibule, nadrobno nakrájená
        1 velké vejce
        1 stroužek česneku, prolisovaný
        1 lžička drceného kmínu
        1 lžíce soli
        čerstvě mletý pepř
        rostlinný olej na smažení
        Přehrát celé video
        Deník Dity P. - 4/16 Když jím za dva
        Stopáž27 minut
        Další díl
        4/16 Když jím za dva

        Přehled dílů

        32 dostupných
        Deník Dity P. - 1/16 Šťastný nový rok
        Stopáž27 minut

        1/16 Šťastný nový rok

        II. řada

        Utopenci — Pistáciové sušenky — Paprikáš

        Poslední vysílání 11. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 2/16 Na parníku
        Stopáž27 minut

        2/16 Na parníku

        II. řada

        Pljeskavica s ajvarem — Krkovičky s medovo­pivní BBQ omáčkou a jablečným kečupem — Grilované kuře s ledovým salátem s modrým sýrem a cibulkou

        Poslední vysílání 18. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 3/16 Hnízdění
        Stopáž27 minut

        3/16 Hnízdění

        II. řada

        Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

        Poslední vysílání 25. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 4/16 Když jím za dva
        Stopáž27 minut

        4/16 Když jím za dva

        II. řada

        Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem — Marinovaný grilovaný losos — Dort Mississippi

        Poslední vysílání 1. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 5/16 Jídla pro duši
        Stopáž27 minut

        5/16 Jídla pro duši

        II. řada

        Dýňový cheesecake — Líčka na víně s bramborovou kaší — Slepičí polévka

        Poslední vysílání 8. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 6/16 Nejlepší pesto na světě
        Stopáž26 minut

        6/16 Nejlepší pesto na světě

        II. řada

        Toskánská rajčatová polévka — Pesto — Domácí těstoviny

        Poslední vysílání 15. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 7/16 V Itálii na lanýžích
        Stopáž27 minut

        7/16 V Itálii na lanýžích

        II. řada

        Dušené vepřové nadivoko — Parmazánové rizoto — Míchaná vajíčka

        Poslední vysílání 22. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 8/16 Moje panelstory
        Stopáž26 minut

        8/16 Moje panelstory

        II. řada

        Francouzské brambory — Hrachovka s krutony a Skořicové lívanečky — Pohár Věra

        Poslední vysílání 29. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 9/16 Halušky ze Závady
        Stopáž27 minut

        9/16 Halušky ze Závady

        II. řada

        Halušky s brynzou — Gróbská husí stehna s lokšemi — Džatky s mákem

        Poslední vysílání 6. 5. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 10/16 Rodinný přebor
        Stopáž26 minut

        10/16 Rodinný přebor

        II. řada

        Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

        Poslední vysílání 13. 5. 2016 na ČT1

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám