Těstoviny
Domácí ravioly


Těsto na ravioly
200 g rukoly
50 g parmezánu
200 g ricoty
25 g opražených piniových oříšků
Sůl
Rukolu nakrájíme a smícháme s nastrouhaným sýrem, ricotou a oříšky, čímž nám vznikne náplň.
Raviolové těsto tence vyválíme a rozkrájíme na čtverečky. Náplň dáme mezi dva čtverečky a jejich kraje spojíme vidličkou. Hotové ravioly povaříme ve vroucí vodě 3 až 4 minuty.
Ravioly na talíři polijeme omáčkou a pokapeme pestem.
Pesto
Rukola
Česnek
Parmezán
Olivový olej
Rukolu zbavíme tvrdších stonků a dáme do mixéru. Přidáme k ní česnek, pražené piniové oříšky, sýr a olej. Ingredience rozmixujeme do konzistence pesta.
Omáčka
100 ml smetany
Parmezán
Sůl
Pepř
Smetanu a parmezán rozehřejeme v pánvi.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů