Různé

Reuben sandwich

4 krajíce žitného chleba
1 lžíce másla
100 g sterilovaného zelí
120 g pečeného hovězího
120 g ementálu
2 lžíce majonézy
1 lžíce kečupu
Trocha koňaku
Sůl
Pepř
Worcesterská omáčka

Maso si osolíme a opepříme. Necháme ho na pánvi zatáhnout z obou stran, následně ho upečeme na 180–190 °C po dobu 10–12 minut.

V míse promícháme majonézu, kečup, koňak, worcester, sůl a pepř. V omáčce promícháme vymačkané zelí.

Krajíce chleba namažeme máslem a dáme na ně vrstvu nastrouhaného sýru, zelí, masa a opět vrstvu zelí a sýru. Sandwich opečeme z obou stran na pánvi.

Doporučujeme podávat se salátem se žampiony.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl