Krůtí guláš s lilkem

1 lžička olivový olej
0,5 lžička skořice
pepř mletý
0,5 svazek tymián
1 paprika žlutá
3 šalotky
1 lilek
200 ml zeleninový vývar
200 g krůtí prsa
200 g cherry rajčátka
1 balení rajský protlak

Maso opláchněte, osušte, nakrájejte na malé kousky, osolte a opepřete. Na rozehřátém oleji v kastrolu krátce, asi 5 minut, orestujte nakrájenou šalotku a maso. Přidejte na kousky nakrájenou papriku a lilek, smažte ještě asi 3 minuty, zalijte vývarem a přidejte rajčatový protlak. Uveďte do varu, přidejte rozkrojená rajčata a skořici a mírně povařte asi 10 minut. Osolte, opepřete a dochuťte tymiánem. Podávejte s těstovinami.

Další recepty Celý díl