91 minut

23. srpna 2020

Část: Muf chystá parádní pecku…

Obsah dílu

Muf chystá parádní pecku… — Muf si hraje na hrdinu jako byl Superman. Říká si Hvězdaman. — Hvězdaman zachránil Otylku před hladovým ptačím zobanem. — Kdosi zavřel sýr pro Tryskomyšky do klece. — Muf by rád, aby Hary složil pro Hvězdamana píseň… — Fámula nasbírala Hvězdamanovi misku jahod. — Jůheláci pochybují, že by Hvězdaman byl až takovou hvězdou. Připadá jim to jako pořádná zlobišárna. — Mufikanti Filip a Tomáš a jejich písnička o drakovi od Bílé skály. — Muf a Fámula se loučí s kamarády.

Části dílu

00:05
Muf chystá parádní pecku…
Muf chystá parádní pecku…
    06:45
    Muf si hraje na hrdinu jako byl Superman. Říká si Hvězdaman.
    Muf si hraje na hrdinu jako byl Superman. Říká si Hvězdaman.
      14:41
      Hvězdaman zachránil Otylku před hladovým ptačím zobanem.
      Hvězdaman zachránil Otylku před hladovým ptačím zobanem.
        23:44
        Kdosi zavřel sýr pro Tryskomyšky do klece.
        Kdosi zavřel sýr pro Tryskomyšky do klece.
          31:02
          Muf by rád, aby Hary složil pro Hvězdamana píseň…
          Muf by rád, aby Hary složil pro Hvězdamana píseň…
            41:09
            Fámula nasbírala Hvězdamanovi misku jahod.
            Fámula nasbírala Hvězdamanovi misku jahod.
              43:01
              Jůheláci pochybují, že by Hvězdaman byl až takovou hvězdou. Připadá jim to jako pořádná zlobišárna.
              Jůheláci pochybují, že by Hvězdaman byl až takovou hvězdou. Připadá jim to jako pořádná zlobišárna.
                57:39
                Mufikanti Filip a Tomáš a jejich písnička o drakovi od Bílé skály.
                Mufikanti Filip a Tomáš a jejich písnička o drakovi od Bílé skály.
                  88:29
                  Muf a Fámula se loučí s kamarády.
                  Muf a Fámula se loučí s kamarády.
                    Přehrát celé video
                    Studio Kamarád - 30. srpna 2020
                    Stopáž91 minut
                    Další díl
                    30. srpna 2020

                    Přehled dílů

                    697 dostupných
                    Studio Kamarád - 8. září
                    Stopáž90 minut

                    8. září

                    Zdá se, že Polapil vyrazil na lov ptáčků, ale loví jen zvuky. — Nalouskaných ořechů není nikdy dost, zvlášť když je Jůhelákům ujídá Muf. — Jůheláci mají díky Fámule plán, jak nechat Mufa nalouskat všechny ořechy. — Tryskomyšky se radují, že je po nich pojmenovaná počítačová myš. — Filip a Tomáš a jejich Cestopis na předpis. — Filip a Tomáš v Rostetostánu bojují s masožravými květinami. — Pip hledá ve svém skladu impregnaci na Otylčina křídla. — Mufovo raketově rychlé rozloučení.

                    8. 9. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 1. září
                    Stopáž90 minut

                    1. září

                    Tryskomyšky se radují, že děti porazily Černobíla. — Jůheláci nachystali kamarádům dort k Déčkonarozeninám, ale Muf má na něj zálusk sám. — Pip sestrojil nový stroj na prozáření měsíce září. — Drsňačka hodlá přepadnout všechny školy v okolí. — Fámula učí Drsňačku číst. Obě pak představí dětem knihu Ajdar. — Brzoránošou s hostem: Mazací houbou. — Hary poradí Mazací houbě, aby se stala učitelkou. — Jůhleláci, Pipeta a Muf přejí všechno nejlepší k Déčkonarozeninám.

                    1. 9. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 25. srpna
                    Stopáž90 minut

                    25. srpna

                    Sochařské tvoření Jůheláků přeruší Muf. — Sochař Oblázek objeví Mufův sochařský talent. — Pip má kouzelnou konvičku a zalévá s ní lesní plody, aby pěkně rostly. — Tryskáček a Tryský připomínají letní soutěž Déčka. — Brzoránošou navštíví Drsňák Ukrutný. — Drsňačka má hned dva fanoušky, kteří kopírují její styl. — Polapil vyrazil na piknik s Pipetou v brnění, aby na ni zapůsobil. — Mufa doběhnou jeho zlobišárny. Jůheláci se loučí s dětmi.

                    25. 8. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 18. srpna
                    Stopáž90 minut

                    18. srpna

                    Na Paloučku se usadilo Sucho a vypadá to, že Jůheláci i ostatní budou mít velké problémy. — Muf se rozhodne, že si to s tím Suchem vyřídí po mufím a letí ke dvanácti měsíčkům. — Muf si poradí se zlobišáckým měsícem Červencem i Srpnem. — Pip a Otylka sází pivoňku kouzelnou, Muf sazenici sní a kouzlem se rozdělí na dva Mufy. — Muf učí druhého Mufa zlobišit. — Fámula a Otylka představují dětem knihu Zimní drak. — Brzoránošou navštíví Krakonoš. — Jůheláci připomínají velkou Déčkovou soutěž a loučí se s dětmi.

                    24. 8. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 11. srpna
                    Stopáž90 minut

                    11. srpna

                    Jůheláci hrají vybíjenou, ale neznají pravidla. — Otylka a Pip udělali pítka pro ptáčky i ježky. — Tryskomyšky vyrazily s paddleboardy a potkali pana vodníka. — Mufí zlobišárna s rádiem. — Hary a Jazzajíci se už těší na Brzoránošou. — Brzoránošou navštíví paní Jezinka se svým kamarádem Snížou. — Muf s Fámulou pozlobí Sherlocka Holmese a doktora Watsona. — Hary a Jezinka slaví Snížův úspěch v Člověče, nezlob se!

                    17. 8. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 4. srpna
                    Stopáž90 minut

                    4. srpna

                    Polapil a Pipeta vyrazili vyvětrat létající koberec. Přiletí k nim Otylka s prosbou o pomoc. — Pipeta čaruje, aby Muf a Fámula opusitili Kino Dino. — Mufo-okurka by prý mohla být pěkně slaďoučká, když se jí dá cukrle... — Jůheláci prokoukli Mufí lstivý převlek… — Tryskomyšky přemýšlí, jestli je sršeň ten nebo ta. Pip i sršeň s odpovědí jsou nedaleko… — Jazzajíci hrají song, který napsal Hary pro zebru na silnici. — Drsňačka ví, co je obsahem knížky "Co si brouká louka", a tak vyhraje jazzaječí mrkev — Muf a Fámula připomenou dětem, že se čas do "Zápasu století" krátí.

                    10. 8. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 28. července
                    Stopáž90 minut

                    28. července

                    Muf s Fámulou vítají děti pokřikem: Kino Dino, to je velká sláva, na Paloučku filmy dávaj! — A je tady Haryho píseň na prázdninovou tíseň, protože půlka prázdnin je za námi. — A opět Haryho píseň, tentokrát přímo o druhé půlce prázdnin! — Muf pěje píseň o bodnutí, Fámula ho krotí a Jů s Hele vypěstují zuřivého kaktosaura! — Muf si na střeše kadibudky brousí zuby, aby se mu dobře vyslovovalo slovo Brzoránošou, Fámula se přidá. — Muf létá zprava doleva a volá fjů, fjů, protože chce být závodník! — Fámula s Mufem představují knížku "Kdyby houby měly klouby", Muf tvrdí, že ví úplně přesně, co by se dělo, kdyby houby měl klouby. — Muf s Fámulou se loučí, co jim síly a hrdla stačí!

                    3. 8. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 21. července
                    Stopáž90 minut

                    21. července

                    Muf s Fámulou budí děti, protože začíná KINO DINO! — Z Mufa a Fámuly jsou dva rudí Indiáni volající va, va, va! — Muf si pochutnává na popcornu, Fámula na limče a sledují jak jinak - KINO DINO! — Muf hledá na mapě Černý móře, kde je prý ukrytý poklad, a je překvapen, že na mapě jsou jenom modrý móře. — Muf s Fámulou radí dětem, aby si hlídaly svůj poklad... — Fámula coby kočička a Muf coby kocourek dětem představují knížku s názvem Nejlepší dárek. — Na Palouček přišel divácký ohlas o tom, že by diváci chtěli více muziky, Fámula s Mufem na to reagují. — Muf vybafne na Fámulu a pak se společně rozloučí s dětmi.

                    27. 7. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 14. července
                    Stopáž90 minut

                    14. července

                    Muf s Fámulou děti překvapí coby 2D placaté loutky, ale rychle dět uklidní a zcela skutečně vykouknou zpoza plátna jejich kina. — Muf básní o sobě samém až mu z toho zaskočí, Fámula mu řekne, že to má z toho naparování, Muf je překvapen. — Muf je opět ve formě a řve jako tur! Nebo jako turista...? — Muf s Fámulou dětem představují knížku s názvem O kapku víc sami. — Do kina Dina se dostaví rozpůlený kouzelník Tomáš Pavelka! — Nastal čas na bleskový fórek Mufórek, tentokrát o stonožce. — Jsou tady Mufikanti s písničkou "Ono to není snadné". — Finito Mufinito, Kino Dino dnes zavírá!

                    20. 7. 2024 na ČT :D
                    Studio Kamarád - 7. července
                    Stopáž91 minut

                    7. července

                    Muf a Fámula lákají na další promítání písničkou s melodií Já do lesa nepojedu. — Fámula coby princ hledá sličnou princeznu, kterou chce pojmout za ženu. Muf Ježibaba se nabízí jako zakletá princezna, ale cukrle z toho stejně nekápne. — Muf v přestrojení za žabáka žádá Fámulína o pusinku, ale nedostane ji. — Brzoránošou a v ní Hary, Jazzajíci a pyšná princezna — Do kina je možné jít na film o zlomeném srdci, do Kina Dina na film o Drsňačce Ukrutné a zlomené šavli. — Muf vypráví Fámule vtípky, oba se dobře baví. — Kino Dino uvádí unikum - veleslavný cirk! — Kino Dino se loučí a Muf s Fámulou děti posílají na hřiště, pápá.

                    13. 7. 2024 na ČT :D

                    Napište nám