Těstoviny
Těstoviny s fazolemi

Pozvání do naší kuchyně přijal Emanuele Ridi. Můžete si spolu s ním uvařit jednu italskou specialitu. Budou to těstoviny s fazolemi.
* 4. 8. 1973
vařené fazole
česnek
řapíkatý celer
loupaná rajčata
feferonka
těstoviny
sůl
olivový olej
vývar
cibule ve slupce
řapíkatý celer
voda
V hrnci rozpálíme olivový olej, přidáme rozmáčknutý stroužek česneku a kousek feferonky. Dále přidáme řapíkatý celer, loupaná rajčata a zalijeme trochou vývaru. Dále přidáme předvařené fazole a část rozmixujeme s trochou vývaru. Rozmixovanou směs vrátíme do hrnce a přidáme těstoviny, které v omáčce necháme uvařit. Osolíme, podle potřeby přiléváme po naběračkách vývar.