Různé

Vejce z Cafe Arabia

S Patrikem Rozehnalem uvaříme pikantní vejce po arabsku.

Patrik Rozehnal
Kdo je…

Patrik Rozehnal


6 ks vajec
2 brambory
50 g majonézy
1–2 ančovičky
tuňák z konzervy
1 šalotka
1 lžíce kremžské hořčice
10 kaparů
citronová šťáva
sůl a pepř
petrželka čerstvá

Vejce uvaříme natvrdo a vyjmeme žloutek. Brambory uvaříme, necháme vychladnout (nejlépe přes noc), nakrájíme na malé kostičky. Šalotku nakrájíme najemno. Brambory, šalotku, žloutky, rozetřenou ančovičku, tuňáka bez šťávy a majonézu smícháme a ochutíme citronovou šťávou, hořčicí, nasekanými kapary, solí a pepřem. Naplníme do rozpůlených vajec a ozdobíme petrželkou.

Další recepty Celý díl