Kaskadérem v kuchyni
Obsah dílu
Tatarský biftek — Obalované kuře pečené pod šlehačkou a brambory s česnekem a cuketou — Palačinky s pomerančovým přelivem — Palačinky s pomerančovým přelivem - dokončení
Recepty
Přehled dílů
Vánoce bez ryb
Vánoční polínko — Slepičí krém — Vinná klobása v mandlovo-pistáciovém těstíčku — Bramborový salát se smetanou — Vánoční punč
Guláš z kapra
Křenová omáčka — Kuchání a porcování kapra — Nakládání kapřího filátka — Kapří nákyp a filátko s křenovou omáčkou — Segedinský guláš z kapra — Griliášový dort
Barevné Vánoce
Punčový dort — Kapr na modro se zeleninou juliennes a křenovou omáčkou — Štika po novohradsku s kari bramborami a fazolkami — Dokončení punčového řezu
Což takhle bramborovou placku
Bramborové placky — Maková náplň — Tvarohová náplň — Náplň se zelím — Nápň s kapustou — Náplň se špenátem — Náplň s brynzou, lososem nebo kaviárem
Velká dýně od tchýně
Dýňová polévka — Dýňový koláč — Hovězí krk na víně s dýňovo - bramborovým pyré
Francouzské variace
Kohoutek na víně — Bretaňské ústřice — Sýrové soufflé — Čokoládové soufflé
Lovu zdar!
Srnčí sekaná — Kulajda — Povidlové taštičky
Ořechy nejen pro Popelku
Sýrový dort se slanými a sladkými ořechy — Ořechové rohlíčky a Tomášův ořechový likér — Candát s ořechovou krustou na ořechovém másle s ořechovými bramborami a špenátem
Nebojte se školní kuchyně
Hamburger se zeleninou v celozrnné housce - příprava zeleniny — Muffiny s lesním ovocem — Krémová brokolicová polévka — Hamburger se zeleninou v celozrnné housce
Tajemství pravého steaku
Jablečný koláč — Steaky v pepřové marinádě s rozmarýnovým bramborem — Zelenina “Crudités” — Omáčky — Rozmarýnové brambory — Steaky - dokončení