Vaříme podle Rettigové
Obsah dílu
Dušená polévka s játrovými knedlíčky — Játrové knedlíčky — Telecí kýta s celerovou omáčkou — Sváteční knedlík — Německé koláče
Recepty
Přehled dílů
Což takhle dát si špenát?
Plněný bůček — Špenát na fenyklu — Špenátový krém — Špenátový quiche — Špenátový salát
Kaskadérem v kuchyni
Tatarský biftek — Obalované kuře pečené pod šlehačkou a brambory s česnekem a cuketou — Palačinky s pomerančovým přelivem — Palačinky s pomerančovým přelivem - dokončení
Jak na vepřové koleno
Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - příprava — Grilovaná vepřová kolena - příprava — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou — Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - dokončení — Grilovaná vepřová kolena - dokončení — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou - dokončení
Slavíme stříbrnou svatbu
Srnčí medailonky v medové hořčici — Dezert Pavlova — Rajčatový salát s rukolou — Zapečená játra
Kuchaři a trampové
Hovězí kližka na černém pivu — Kukuřičné placky — Ovesná kaše s ovocem
Posvícení na Vysočině
Husa na česneku a zázvoru — Perníková srdce — Jáhlová polévka s houbami — Zelňáky
Kuchařský duel
Tvarohový dort s ovocem a kávovou šlehačkou — Kuře à la bažant se šťouchanými bramborami — Vepřové spirálky se švestkami a sýrem
Svatební dort
Smetanovo-malinový dort — Pažitková pomazánka — Šunková pomazánka — Smetanová pomazánka — Slaný dort
Malý švédský stůl
Marinovaný losos — Princeznin dort — Švédská hrachová polévka — Janssonovo pokušení
Pizza z pece
Cassata — Těsto na pizzu — Focaccia — Pizza margherita — Pizza salami — Pizza capricciosa — Pizza à la Jiří