Španělské speciality
Obsah dílu
Gazpacho — Crema catalana — Paella — Tapas (sušené meruňky plněné kozím sýrem)
Recepty
Přehled dílů
Kaskadérem v kuchyni
Tatarský biftek — Obalované kuře pečené pod šlehačkou a brambory s česnekem a cuketou — Palačinky s pomerančovým přelivem — Palačinky s pomerančovým přelivem - dokončení
Jak na vepřové koleno
Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - příprava — Grilovaná vepřová kolena - příprava — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou — Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - dokončení — Grilovaná vepřová kolena - dokončení — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou - dokončení
Slavíme stříbrnou svatbu
Srnčí medailonky v medové hořčici — Dezert Pavlova — Rajčatový salát s rukolou — Zapečená játra
Kuchaři a trampové
Hovězí kližka na černém pivu — Kukuřičné placky — Ovesná kaše s ovocem
Posvícení na Vysočině
Husa na česneku a zázvoru — Perníková srdce — Jáhlová polévka s houbami — Zelňáky
Kuchařský duel
Tvarohový dort s ovocem a kávovou šlehačkou — Kuře à la bažant se šťouchanými bramborami — Vepřové spirálky se švestkami a sýrem
Svatební dort
Smetanovo-malinový dort — Pažitková pomazánka — Šunková pomazánka — Smetanová pomazánka — Slaný dort
Malý švédský stůl
Marinovaný losos — Princeznin dort — Švédská hrachová polévka — Janssonovo pokušení
Pizza z pece
Cassata — Těsto na pizzu — Focaccia — Pizza margherita — Pizza salami — Pizza capricciosa — Pizza à la Jiří
Menu pro volejbalistky
Pěna z halibuta se šafránovou omáčkou — Citronový koláč — Krůtí stehna na madeiře