Velký dětský flám
Obsah dílu
Sladká modelovací hmota — Barevný studený bufet — Pečené brambory — Kečupová, špenátová a pažitková omáčka — Řízečky s kukuřičnými lupínky a plátky mandlí — Ovocné špízy
Recepty
Přehled dílů
Vaříme podle Rettigové
Dušená polévka s játrovými knedlíčky — Játrové knedlíčky — Telecí kýta s celerovou omáčkou — Sváteční knedlík — Německé koláče
Silvestrovské překvapení
Slané košíčky se smetanovou pomazánkou v různých variantách — Obložené mísy — Tartaletky s krémem a ovocem — Novoroční česnečka
Ořechy nejen pro Popelku
Sýrový dort se slanými a sladkými ořechy — Ořechové rohlíčky a Tomášův ořechový likér — Candát s ořechovou krustou na ořechovém másle s ořechovými bramborami a špenátem
Vánoce na Malé farmě
Vánoční štola — Drůbeží játra v sádle — Kapr na černo
Vánoce bez ryb
Vánoční polínko — Slepičí krém — Vinná klobása v mandlovo-pistáciovém těstíčku — Bramborový salát se smetanou — Vánoční punč
Guláš z kapra
Křenová omáčka — Kuchání a porcování kapra — Nakládání kapřího filátka — Kapří nákyp a filátko s křenovou omáčkou — Segedinský guláš z kapra — Griliášový dort
Barevné Vánoce
Punčový dort — Kapr na modro se zeleninou juliennes a křenovou omáčkou — Štika po novohradsku s kari bramborami a fazolkami — Dokončení punčového řezu
Což takhle bramborovou placku
Bramborové placky — Maková náplň — Tvarohová náplň — Náplň se zelím — Nápň s kapustou — Náplň se špenátem — Náplň s brynzou, lososem nebo kaviárem
Velká dýně od tchýně
Dýňová polévka — Dýňový koláč — Hovězí krk na víně s dýňovo - bramborovým pyré
Francouzské variace
Kohoutek na víně — Bretaňské ústřice — Sýrové soufflé — Čokoládové soufflé